Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől van ez, hogy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ez, hogy csak ezekben az esetekben "lángolnak fel" az érzéseim?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, akivel már hónapok óta rengeteget beszélek. Eleinte nem tetszett, viszont az utóbbi időben nem tudok másra gondolni, csak rá. A leg apróbb dolgokra is féltékeny vagyok, de persze csak egészséges módon, ha lehet így mondani. Úgy látom, hogy ezek kölcsönösen működnek.

Egyszerüen tökéletesnek látom, sokszor azt érzem, hogy szerelmes vagyok.

Viszont vannak olyan helyzetek, amikor egy ideje nem jön felőle semmilyen "jel", ami arra utalna, hogy másképp gondol rám. Ekkor érzelmileg én is lecsökkenek közel semleges szintre vele kapcsolatban. (De ettől még ugyanúgy nem mozgat meg más lány). Ilyenkor megijedek, hogy mégsem tetszik igazán?

Majd amikor újra a semmiből jön tőle egy olyan mondat, reakció, aminek "többet akarós" töltete van, vagy nagyon megdícsér, akkor elönt a melegség és kb. Az egekben érzem magam és újra úgy érzem, hogy érzek iránta sokat.

Most akkor nekem ő valóban tetszik, vagy csak az érzéseim játszanak velem? Mitől van az, hogy "semleges időszakban" nekem is lejjebb megy az érzésem vele kapcsolatban, de mikor újra összhangba kerülünk, akkor megint szerelmesnek érzem magam. Ez normális?

2021. márc. 6. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Hány évesek vagytok? Messengeren beszéltek? Van egy fiú barátom, akivel hónapok óta sokat írok.

Szerintem, ha féltékenykedsz, meg fellángolnak néha az érzéseid az a szerelem egyik kezdete lehet.😇

2021. márc. 6. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt a "Fiú-lány barátság, ahol (minimum) az egyik fél többet érez" c. műsor 99988738. epizódja. Jelen adásunkban a kedves kérdező nagy valószínűséggel kezd beleszeretni a lány barátjába, ám ezek az érzések hullámzóak, mint a tenger viharos napokon. A kérdés az, hogy vajon a folytatásban bepróbálkozik a hőn ámított lány barátnál, vagy elpróbálja nyomni magában ime nemes érzéseket? Maradjanak velünk, a reklám után megtudjuk.
2021. márc. 6. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 ez krva jó 😂
2021. márc. 6. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Neba... :D

Én sajnos még párkapcsolatban is így vagyok sokszor. Szerintem ez azzal indokolható amúgy a te esetedben, hogy megvan benned a félelem attól, hogy esetleg csalódás lesz belőle, ezért nem mersz egy fix teret adni az érzelmeidnek. Nálam pedig a stressz nyom el minden más érzelmet néha.

2021. márc. 6. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kettes. Feldobtad a napomat. Köszönöm 😂😂🙋
2021. márc. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!