Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj ez most neki?😂

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ez most neki?😂

Figyelt kérdés
Egy srácnak 10 óra múlva írtam vissza de csak mert egész napdolgom volt és most volt időm:( Ha nem egy órán belül írok miért kell behisztizni?
2021. márc. 3. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Neked jól esik hogyha írsz és nap végén válaszolnak?
2021. márc. 3. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem de nincs időm a suli nagyon fontos most
2021. márc. 3. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Nézd, én sem vagyok egy hisztis típus, és nem várnám el, hogy percenként válaszolj, ha annyira elfoglalt vagy.

De azért ha 10 óra alatt legalább 1-2 szabad perced nincs megírni legalább annyit, hogy sok a dolgod, nem tudsz beszélni, de majd keresed...

Semmi baj azzal, ha neked fontos a tanulás, de hosszabb távon én így nem erőltetnék egy beszélgetést.

2021. márc. 3. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ilyet, ezért megértelek. De én inkább azért sem megyek fel messengerre sokszor, mert leszívja az energiámat. Akármilyen hülyén is hangzik. De legközelebb csak szólj neki előre hogy most nem fogsz tudni válaszolni egy ideig ezért meg azért. De amint ráérsz írsz neki és ha nem érti meg akkor ennyit erről..
2021. márc. 3. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Azért annyi időd csak van, hogy leírj 2 szót, hogy este beszélhetünk, mert most nagyon sok tanulni valóm van.

Ez a mondat nekem 5 másodperc volt...

Ha ennyire nem vagy képes, akkor ne akarj párkapcsolatot.

Én sem lógok a neten, szeretek olvasni, tanulni, de 2-3 óránként azért ránézek a telómra.

Ráadásul az online oktatás miatt sűrűbben nézem az üzeneteket, mert sokszor írnak az osztálycsoportban is fontos információt, vagy megbeszéljük a dolgokat. Úgyhogy látom, ha valaki ír nekem, és 2 szót biztos tudok válaszolni.

2021. márc. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!