Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ez most neki?😂
Nézd, én sem vagyok egy hisztis típus, és nem várnám el, hogy percenként válaszolj, ha annyira elfoglalt vagy.
De azért ha 10 óra alatt legalább 1-2 szabad perced nincs megírni legalább annyit, hogy sok a dolgod, nem tudsz beszélni, de majd keresed...
Semmi baj azzal, ha neked fontos a tanulás, de hosszabb távon én így nem erőltetnék egy beszélgetést.
Azért annyi időd csak van, hogy leírj 2 szót, hogy este beszélhetünk, mert most nagyon sok tanulni valóm van.
Ez a mondat nekem 5 másodperc volt...
Ha ennyire nem vagy képes, akkor ne akarj párkapcsolatot.
Én sem lógok a neten, szeretek olvasni, tanulni, de 2-3 óránként azért ránézek a telómra.
Ráadásul az online oktatás miatt sűrűbben nézem az üzeneteket, mert sokszor írnak az osztálycsoportban is fontos információt, vagy megbeszéljük a dolgokat. Úgyhogy látom, ha valaki ír nekem, és 2 szót biztos tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!