Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van jelenleg olyan híresség,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jelenleg olyan híresség, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Ha igen, ki?

Illetve nemeteket és korotokat is írjátok le

2021. márc. 2. 22:50
 131/162 anonim ***** válasza:
39%

Olvass figyelmesen, mert ez lesz ide az utolsó üzenetem, el sem fogom már olvasni a válaszodat, mert a bicskanyitogató stílusod egyszerűen annyira felb*sz, nem akarom tovább ezzel a nevetséges és értelmetlen kommentháborúval mérgezni az életemet. Ha tudnánk rendesen vitatkozni, összevetni a véleményünket, nem lenne ezzel semmi problémám. De te rendszeresen félremagyarázod, amit írok, és olyasmivel vádolsz meg, amihez semmi közöm. Szóval részemről befejeztem. Még válaszolok az utolsó hozzászólásodra, mert annyira felcs*sztél, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

Nagyon nem mindegy, hogy valami beszólás e, vagy belekötés, nem ártana tisztában lenned az alapfogalmakkal. Beszólás az, ha anyázol, ha elküldesz valakit a francba, goromba megjegyzést teszel a külsejére, viselkedésére, az agyi képességeire. Belekötés, ha az adott ember által elmondottakat kijavítod, hiányolsz benne valamit, máshogy látsz valamit, és ezt jelzed.

Te ez utóbbit csináltad.

A 116 os válaszodra én leírtam a véleményemet Mbappéról, nem kötöttem beléd, nem javítottalak ki.

A 119 es válaszodban te belekötöttél az enyémbe azzal, hogy "Nem "mit beszélnek róla", ezek tények...", "Az nem szóbeszéd, hogy egy tranyót dönget.", "tény, mint az, hogy a tökös nőciket szereti xD 🤮"

(Mellesleg ezzel a transzneműekkel való közösülésről is leírtad a véleményedet, szóval ne akarj még engem transzfóbnak beállítani, leírtam erről a véleményemet, ne gondolj mögé többet)

Ez belekötés a véleményembe. Nem beszólás, az ez lett volna pl: "hülye vagy, ha ezt gondolod büdös krva". Nem mindegy.

Nem mentegetőzöm. Próbálom neked elmagyarázni a véleményemet, és azt elérni, hogy ne kezeld tényként a saját véleményedet (nem megváltoztatni azt!). Te viszont folyamatosan teljesen mást képzelsz a dolgok mögé, amit írok, kiforgatod a szavaimat, és erre reagálok úgy, hogy közlöm veled, hogy nem ezt gondolom, nem ezt írtam, és nem úgy értettem. Nem akarom jobb fényben feltüntetni magamat, könyörgöm, ez egy anonim vitaoldal! Csak megcáfolom a nevetséges, koholt vádjaidat, mint amilyen ez is.

A magánhajós dologgal csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy én is bikiniben napoznék egy barátom jachtján, nem értem mi ezzel a probléma. Meleg, tenger, stb... Szerintem nincs jelentős különbség a strand és a tengeren utazó magánhajó között, de ez lényegében mindegy is.

"ne legyél ennyire laza/nemtörődöm"

Tehát nem csak, hogy azt akarod megmondani, mit gondoljak, de még azt is, hogy milyen legyek, és milyen ne? Marha jó.

"ne elégedjél meg azzal, hogy elhiszed ezt vagy azt, válogasd meg rendesen!" Tehát most már az a problémád, hogy nem vagyok elég hitetlen? Az előbb még ennek a teljesen ellenkezőjét írtad.

Abban igazad van, hogy az elején én azt írtam, hogy akkor hiszem el, ha Mbappé megerősíti, nyilván, mert nekem az ő szava fontos, nem Inesé. Viszont te szándékosan félreértetted ezt, és a válaszoddal ráébresztettél arra, hogy végül is a 2 megerősítés a legjobb. És igen, még akkor is lehet egy csomó minden mögötte, amiről fogalmunk sincs, mint ahogy én azt a 123 as válaszomban már leírtam.

Vedd már észre, hogy most te kombinálsz, és találsz ki egy teljesen vad hülyeséget róluk, ahelyett, hogy szimplán elfogadnád, hogy nem tudhatunk mindent róluk. És akkor még én lennék a hitetlenkedő? "Nem tudom, hogy te ezt hogyan tudnád feldolgozni!" Hát így. Hogy elfogadom, hogy nem tudhatom mi van az életükkel, és nem hitetem el magammal, hogy pontosan tudom, mint te.

A véleményed nem belekötés, már leírtam, az első válaszomra való reflektálásod volt belekötés, mert tényként írtad le a saját véleményedet.

És mondtam, nyugodtan higgy, amiben akarsz tőlem, én nem ítélem el a nézetedet (nem tudom ezt megint honnan szedted), de ne kezeld tényként, mert az a TE VÉLEMÉNYED, NEM TÉNY.

Nem próbálnám megtippelni melyik a nagyobb sértés, mert nem vagyok transznemű, így nem tudhatom, csak azt mondom, amit te is elismertél a piros lámpás hasonlatoddal: a "tranyó" is sértő, nem csak az az idézőjel, tehát bagoly mondja verébnek.

Az idézőjel pedig nem azért van, hogy nevetségessé tegyem, vagy bántsam, csak, hogy jelezzem erről a véleményemet.

"Hitetlenkedik, mismásol, puncsozgat, nem meri felvállalni a véleményét, hárítgat, nekem ez jött le" Akkor miért írnám le a véleményemet, ha nem merem felvállalni? Ugyan már! Azt hárítom, amivel indokolatlanul vádolsz meg, nem a saját soraimat tagadom meg...

Erőltetett és őszintétlen? Mégis mi? Az, hogy a vélemény nem tény? Vagy a transzneműekkel kapcsolatos gondolataim? A véleményem Mbappé nőügyeiről? Azért mert én nem forgatom ki a szavaidat, és nem hagylak meg a velem kapcsolatos tévképzeteidben, még nem leszek erőltetett és őszintétlen.

Ja, mert a te hányós emojid nem számít elutasításnak...

Influencer, ráadásul transznemű, nyilván megszokta már, és amúgy sem hinném, hogy a gyakorit olvasgatja, szóval nem lesznek ettől álmatlan éjszakái.

Visszatérve a tárgyra: Az, hogy Ines Mbappéval jár, az pletyka, nem tény, szerinted járnak, oké, szerintem nem. De igazából egyikünk sem, tudja, ez a kicseszett tény.

Na szia!

2023. jan. 21. 12:34
 132/162 anonim ***** válasza:
56%
Karolina Protchenko
2023. jan. 28. 00:33
 133/162 anonim ***** válasza:
Kim Petras ❤️
2023. jan. 29. 02:00
 134/162 anonim ***** válasza:
Niina Petrõkina
2023. febr. 26. 23:27
 135/162 anonim ***** válasza:
63%
Noryna Diamond
2023. márc. 1. 18:06
 136/162 anonim ***** válasza:
87%
Tiffani Thiessen, Danielle Fishel
2023. márc. 2. 15:26
 137/162 anonim ***** válasza:
Nekem senki, egy barátomnak Cate Blanchett /17L/
2023. máj. 11. 18:43
 138/162 anonim válasza:
100%
Benedict Cumberbatch (főleg mint Sherlock) és Tom Hiddlestone (főleg mint Loki)
2023. máj. 12. 15:47
 139/162 anonim ***** válasza:
7%

Úristen!

Nem lehetsz semmi 138as!

Honnan szedted ezeket a víziszörnyeket ? 🤢🤮🤮

Meg ráadásul szerintem fiú is vagy...ezek a lények igazi nőknek nem is tetszhetnek.

2023. máj. 14. 13:42
 140/162 anonim ***** válasza:
Sok van, de ha muszály választanom, talán a legjobb döntés Nam Da-reum❤️❤️❤️
2023. máj. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!