Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelenleg olyan híresség, aki tetszik nektek?
Ha igen, ki?
Illetve nemeteket és korotokat is írjátok le
Ha az lennék Neymit sem szeretném, inkább te vagy egy egybites majom, aki mindenben rasszizmust akár látni.
Inkább menjél és nézzél egy kis "símél" poreszt a hajnali órákban, biztos jót fog tenni az elfogadó kis szívednek ;)
Na, ezek szerint megfogadtad a tanácsomat és rácuppantál egy jó kis tökös menasszonkás poreszmoreszkára ;)
Élvezzél nagyokat tökimöki!
Honnan tudod? Netán ismered személyesen Bappét? Együtt szoktatok kávézni? A magánéletéről is mesél neked? Esetleg a csajait is mindig bemutatja? Nem hinném.
Ha pedig nem beszéltél vele (és Inessel) erről, addig nem tudhatod.
A média mondd valamit, igen, mindig. De honnan tudhatnánk van e valóságalapja? És ha van, mennyi az igaz belőle? Fogalmunk sincs igazából. Csak azt vehetjük biztosra, amit ő, vagy a hozzá közel álló személyek mondanak.
Tehát, amíg Mbappé meg nem erősíti, hogy az a "csaj" a barátnője, addig én ezt továbbra is csak egy szóbeszédnek, pletykának tartom.
És igen, láttam azokat a képeket. De mint mondtam, semmit nem tudunk az egész hátteréről.
Lehet, hogy csak szerkesztett képek. Vagy csak barátok. Esetleg pár fotó kedvéért úgy tettek néhány percig, mintha együtt lennének, hogy többet beszéljenek róluk, lendítsenek a karrierjükön. Vagy Ines megzsarolta Bappét. Vagy barátok, és Mbappé szívességet tett neki ezzel, mert jött neki eggyel. Vagy BÁRMI.
Igazából fogalmunk sincs a magánéletéről, szóval inkább nem jelentsünk ki róla dolgokat.
Tehát a föld az lapos, igaz ?
Nem tudhatjuk!
Hiába vannak róla képek, hiába bizonyították be, hogy gömbölyű, de te nem tudhatod...végülis...
Az, hogy a kis tökös nőcije tökös nőci az tény, olvass utána.
Az, hogy együtt voltak, az is tény.
Akkor miről is beszélünk ?
Biztos nehéz lehet az élet úgy, hogy mivel "nem tudhatod" mi hogyan működik, ezért mindet meg kellett tapasztalnod.
Ha hozzáérek a tűzhöz, megégeti a kezemet ?
Nem hinném! Ki mondja ?
C-ssssz! Áú!
Tényleg megégetett...
Mi van, ha Sztálinról is csak lejárató cikkek vannak!
Mi van ha az ukrán orosz háború is csak kitaláció ?
Nem tudhatod!
Amíg nem beszéltél putyinnal honnan tudod te, hogy milyen ember ?
És z a hangyával mi van ?
Miért gondolod azt, hogy BÁRMI MÁS lehet a háttérben ?
Miért mosdatod te ennyire a Mbappét ?
Jaj biztos hogy nem! Igaz ?
Mi van ha ... és ha ez ?
De AZ tuti nem!
Amúgy miért akarsz te abba beleszólni, hogy én miben higyjek ?
És ha én úgy gondolom ?
A te feltételezésed ugyanúgy 50%ban állhatja meg a helyét, mint az enyém.
Mit zavar ez téged ?
És akkor mi van a vona gabesszal ?
Aki egyszer ezt mondta, másszor azt!
Mind a kettőt meggyőződésésből.
Akkor ilyenkor ismerhetünk mi igazán bárkit is ?
Lehet véleményünk bárkiről is ?
A párttársai akiknek hazudott (pedig ő mondta nekik amiket mondott, együtt kávéztak, meg ilyenek ;) ) ilyenkor mi van ?
Akkor van ennek értelme ?
Mármint a te felvetésednek ?
Kijelenthetünk bármiről is akármit ?
Egy ételről, egy betegségről, egy emberről, a történelemről, az univerzumról ?
Hm ?
Te jó ég...
Nem akarom megmondani neked mit gondolj, éppen te akartad megmondani nekem, ezért elmagyaráztam, miért nem úgy gondolom, ahogy te.
És nem nem hiszek el semmit... Amire van bizonyíték, azt elhiszem, ahogy azt is, ha az érintettek mondják. De a média által kiszivárogtatott pletykákat nem hiszem el szó szerint, mert pontosan tudom, hogy mennyi ilyen hírről derül ki nemsokára, hogy álhír.
Az pedig nem tény, hogy együtt voltak, hanem pletyka, aminek az alátámasztása 2 db kép. Maguk az érintettek, Mbabbé és Inses nem mondták ki, hogy együtt vannak, nem jelentek meg sehol együtt a nyilvánosság előtt, szóval a kapcsolatuk nem számít ténynek. Az igen, hogy a csaj transznemű, azt biztosan tudjuk. De a kettőjük kapcsolatáról semmit sem tudunk biztosra.
És nem mosdatni akarom mindenáron Mbappét, hanem egyszerűen utálom, hogy annyi kamu pletykát terjeszt a média a híres emberekről a több megtekintés érdekében.
Ráadásul a példád tökéletesen mutatja, hogy pár ember simán bedől az ilyesminek.
123 as
Éppen én akartam neked megmondani, mi ? xD mégis melyik mondatommal ?
Eleve te szóltál hozzám, én leírtam, hogy én mit gondolok, erre reagáltál te, aztán te jöttél olyan dumákkal, hogy "inkább ne jelentsünk ki róla dolgokat" és hogy én honnan tudom, együtt kávézok-e vele, illetve te ezt mind nem hinnéd.. akkor miről beszélünk ?
Pont én akartam neked megmondani ?
Aha...
Ez a mondatod is borítékolható volt, "én nem hiszek el semmit" aha.. oké xD
Amúgy sem hagytam más választást, hogy mást írj.
Amúgy meg nem csak 2 kép van, nem csak "pletyka" a kis inezkéd is belengetett ezt azt, egyébként meg ne csodálkozzon senki azon, ha egy bikiniben lévő tranyót ölelget egy félmeztelen ember, akkor nem fog senki rosszra gondolni.
Ehhez még firkászok sem kellenek.
Magához öleli és emelgeti a phaszos nénit, nem kell csodálkozni.
Ami meg a te példádat mutatja, hogy akik olyanokat jelentenek ki, hogy én nem hiszek el semmit és engem becsapni sem tudnak, átlátok mindent, tévedhetetlen vagyok, na azokat vezetik meg a legjobban akik ebben megrendíthetetlen meggyőződéssel hisznek.
Hidd el öregem, annyi kamu dumát nyaltál már be te is eddigi életed során, hogy akik beetettek vele, nagyon jól tudnak ám szórakozni rajta ;)
Remélem nem törtem le a szarvadat.
De ha már nem hiszel el semmit, és nem hiszel senkinek, akkor azoknak sem kell, akik épp letagadni akarnak egy kapcsolatot és azt sem kell elhinned, akik fel akarnak vállalni egyet.
Mi van ha csak látszat az egész ?
Nemde bár ?
Nem tudhatod...
Tévedsz. A 117 es is én voltam. Te "szóltál hozzám", te kötöttél belém.
"Nem mit beszélnek róla, ezek tények!"" Rémlik még? Én csak ezt cáfoltam.
És ha rendesen elolvastad volna a mondatot, amit idéztél: "És NEM nem hiszek el semmit..."
Nekem is vannak tévedéseim, persze, és nem kóros hitetlenkedő vagyok, akinek lefestettél, egyszerűen nem tekintek ténynek egy pletykát, amit te igen.
Azt, hogy Ines mit "lengetett be", nem tudom, nem követem azt a "nőt", de szerinted nem áll érdekében meglovagolnia ezt a médiahullámot? Tudod, több követő, több pénz...
A képeken strandon vannak, ott pedig nem szokatlan dolog, hogy félmeztelen és bikinis emberek ölelgetik egymást, barátilag is simán lehet. Az, hogy a csaj transznemű, az ennek a megítélésében nem számít.
125ös
Az neked beszólás, hogy "nem mit beszélnek róla, ezek tények." ?
Komolyan ?
Ez a szint ? Csak hogy mindenképpen kéréssel valamit, amire rá tudod fogni ?
Ez mitől beszólás ?
Az a mondat megvan saját magadtól, hogy "nem akarom megmondani neked, hogy mit gondolj" ?
Akkor ezzel a mondattal mi van ?
Ezért lett beszólás -számodra- mert én azt gondolom ?
Szép mutatvány...
Illetve utána (ahogy idéztem is) te akartad nekem megmondani, hogy mit hogyan kéne...
Azért ezen töprengjél még egy kicsit.
Nem vagy kóros hitetlenkedő, de pont azt csinálod, és tuti 1000+1% hogy nem úgy van ahogy én mondom.
Mert mi van ha ez vagy az vagy amaz, de tuti nem az amit én mondtam, bármi más lehet.
Egyébként ha meg nem követed nyomon a történetüket, akkor honnan is tudnád, hogy mi pletyka és mi nem ?
Akkor mégis hitetlenkedő vagy ?
Előbb mondtad, hogy te majd annak a bizonyos embernek hiszel, akiről a téma van, nem másnak.
Ha inezünk meglovagolja a témát, ezt a témát... akkor most mi van ?
Hitetlenkedsz tovább ?
Nem hiszel ineznek ?
Pedig ő kettejükről van szó.
Akkor hogy is van ez ?
Mégis csak mosdatni akarod Mbappét ettől (általad mindig idézőjelbe tett, rá sértő módon is) nőtől ?
Illetve nem strand, magán hajón vannak.
És ott ölelgeti.
Kérdezzük meg borkait hogy miért visznek fel lányokat gazdag pasik magán hajókra és miért ölelgetik egymást, nem a tengerparton hanem a magán hajójukon.
Az iménti bekezdésen csak gondolkodjál el, nem ez volt a lényeg, csak mint tény kérdés, hajón voltak.
Nem tengerparton.
Szóval továbbra is fenntartom azt a nézetemet, hogy ne ölelgessen tranyókat az, aki nem akarja hogy hírbe hozzák őt egy tranyóval.
Az inkább vigye külön hajóra, ahol más nem látja őket. ;)
Illetve az olyan kóros hitetlenkedőket mint te (komolyan megtetszett ez a szó xD ) ne zavarják ezzel össze, meg azzal sem, hogy majd inezünk meglovagolja...a médiahullámot is.
Mert akkor az olyanok mint te, nem fogják tudni, hogy miben, kiben higyjenek!
Egyébként látszik, hogy neked leginkább a tranyókkal van bajod, állandóan idézőjelbe teszed a nő-i megnevezést náluk, és az egész lényeddel azzal vagy rajta, hogy letagadhassad, lemosdathassad Mbappéról ezt a tranyót.
Mert Mbappé nem szeretheti a tranyókat!
Az is borítékolható immár, hogy ez ellen is ágálni fogsz, hogy márpedig nincsen semmi bajod az ilyen "nőkkel".
Sőt!
:)
128
Nem beszólás, egy szóval sem mondtam, hogy beszólás, csak belekötés. Amit írtam, azt te kijavítottad, a saját véleményedet tényként kezelve. Ezt csinálod, amióta elkezdtük ezt a "beszélgetést", és ez az amivel állandóan vitatkozom. Nem a te véleményedet akarom megváltoztatni, leírom még egyszer, nem akarom megmondani, hogy mit gondolj, csak azt akarom, hogy megértsd végre, hogy a véleményed nem tény!
Tehát, ha eddig nem voltam elég világos: Én csak akkor fogom elhinni ezt a PLETYKÁT, ha az érintettek MINDKETTEN megerősítik, mert onnantól nevezhető TÉNYNEK.
Nem a történetüket nem követem nyomon (különben már a legelső üzenetedre sem válaszoltam volna), csak Inest nem követem pl instán, meg egyéb felületeken.
És neked nem hulla mindegy, hogy én meddig "hitetlenkedek"? Nem úgy volt, hogy nem akarod megmondani, hogy mit gondoljak?
Oké, magán hajón. És mi a különbség? Tengeren, meg óceánon voltak nyilván, gondolom nem lebegett a hajó. Csodálod, hogy nem teljes téli szettben hajókáztak a nyári napsütésben? Én nem.
Könyörgöm, te "tranyónak" hívod, és nekem még felrónád azt, hogy idézőjelbe teszem, hogy nő? Ugyan már.
A transzneműekről alkotott véleményemnek pedig szerintem semmi köze ehhez, de amúgy elárulom, nincs velük személy szerint semmi bajom, csak egyszerűen nem gondolnám, hogy egy műtéttel eltörölhető az, hogy ki minek születik. Ez az én véleményem, igen, nem valami népszerű elgondolás manapság, de én semmit nem akarok elvenni tőlük, vagy bántani őket, vagy ilyesmi, egyszerűen így gondolom.
De, mint írtam, nem hinném, hogy ez lenne a lényeg.
Jaj Istenem!
Nem fáradsz bele az állandó mentegetőzésbe ?
Hogy mindig puncsozzad magad, jobb fényben tüntesd fel magad...
"Egy szóval sem mondtam, hogy beszólás, hanem belekötés".
Belekötés ? xD mert így szebb igaz ? így nem olyan negatív a csengése ?
És ez még mindig továbbra is érdekes, hogy neked az "belekötés" (nem csúnya beszólás, mert az egyel rosszabb, egy fokozattal csúnyább, igaz ?) hogy leírtam a véleményemet ? az belekötés egy vélemény ?
a 116os válasz is az enyém volt, mint láttad, a tied csak utána jött, a 117es. na aztán írtam le, hogy "nem mit beszélnek róla"-részt, tehát ha jól értem a felfogásod szerint úgy kezdődött, hogy vissza"belédkötöttem" ?
Nagyon érdekes szemszög.
Ha ebből valaki "belekötésre" akar gondolni, az aztán tényleg nem semmi.
Több betű nem volt ott, valamit csak kellett keresened, amit "belekötésnek" tudsz titulálni, de véletlenül sem, EGY SZÓVAL SEM beszólásnak, mert az nagggyon, de nagggyon más.
Én nem beszóltam neked, hanem beléd kötöttem...aha...érdekes...
Ez tényleg nagyon stabil!
Akárcsak az a hajó, amin készült a kép.
Mert ha számodra a strand/a tenger partja (de mivel ezt nem írtad, lehet hogy olyan mint a belekötés, hogy a strand mégsem egyenlő a tengerparttal, figyeljünk!) ugyanaz, mint a MAGÁN hajó fedélzete, akkor nem értem, hogy miért tartottad fontosnak kiemelni, hogy a beszólás meg a "belekötés" az nem ugyanaz.
Illetve ez egy tény kérdés, hogy egyszer vagy itt volt valaki, vagy ott.
Ez azért fontosabb, mint arról beszélni, hogy a beszólás vagy a belekötés nem ugyanaz...
A pletykás részedre már megadtam a választ az előző hozzászólásomban.
Viszont azt tanácsolnám, hogy ne legyél ennyire laza/nemtörődöm, tehát olyan aki nem figyel a részletekre, (pl. hajó fedélzete VS strand) aki csak így elsiklik dolgok felett, mert jól van az úgy, kb a darabszám megvan felfogás és a többi..talán sejted már mire gondolom ahogy ezt körbeírtam.
Szóval ne legyél ilyen, ne elégedjél meg azzal, hogy elhiszed ezt vagy azt, válogasd meg rendesen!
Ugyanis...
Most azt állítottad, hogy mind a kettejüknek meg kell erősíteni számodra, hogy te hinni tudjál inez és mbáppé románcában.
Előtte elég volt az egyik ( úgy fogalmaztál "ő", tehát egyik személy..amire reflektáltam, de mostmár kétkulcsos megerősítésre vágysz, legalább fejlődőképes vagy, ez tetszik) vagy a hozzá közel álló személyek véleménye.
Arra gondolj, hogy mi van ha nem.
Mi van ha mind a ketten hazudnak.
De mi van ha nem ?
És tényleg farba túrják egymást esténként...
De mi van ha egy dupla hazugság van kettejük között (nem tudom érted-e mire gondolok), mert olyan is előfordulhat.
Úgy hazudnak, hogy igazat mondanak.
És téged meg ehet a fene, mert benyelted!
Ugyanis mind a ketten megerősítenek téged egy általad képzeld képről ami róluk szól, erre palira vettek.
Ember...mekkorát csattannál olyankor..
Nem tudom, hogy te ezt hogyan tudnád feldolgozni!
A "kóros hitetlenkedő" témát te dobtad fel (még meg is dicsértem, mert egészen megtetszett :D) azt meg, hogy ne akard megmondani nekem, hogy mit gondoljak, azt pedig én.
Szóval te hitetlenkedsz én meg örülnék, ha elfogadnád a nézeteimet.
Hinned nem kell benne ;) xD
És mint mondtam, senki se lepődjön meg (már írtam, hogy min), mert lesz aki hitetlenkedik és lesz aki hinni fog a szemének, fülének, DE attól még sem a hitetlenkedő, sem a másik nem fogja tudni az igazat.
Így hát felesleges azt mondani az egyiknek vagy a másiknak, hogy mit kéne gondolni.
Csak szimplán el kéne fogadni.
Mint ahogyan te elfogadod a tranyókat, ők abban hisznek.
Én ebben.
És ez a tranyók részéről nem "belekötés" minden nem tranyóba... ;)
És az én véleményem sem belekötés (de hogy beszólás nem, az is hét szentség!) hiába akarod azzá avanzsálni!
Én leírtam, hogy szerintem így van, neked nem kéne belekötni.
Te sem tudhatod az igazat, így ne itélkezz egyetlen egy nézettel sem szemben! Szerintem ez alapvető dolognak kéne hogy legyen.
Ez a téli szettes hajókázás a nyári napsütésben...eléggé elkalandoztál itt, én leírtam a véleményemet (nem erről, mert ezt nem tudom értelmezni, hogy mégis mire gondolsz, viszont a hajókázós bekezdésnek neki ugorhatsz mégegyszer :D ), hogy miért különbség a strand és a hajó fedélzet és a többi és a többi.
Végezetül, egy büntet nem tudja beárnyékolni/eltusolni/kisebbíteni/semmissé tenni egy másikat.
(nyugi, a büntettet mint szófordulatként használtam, mielőtt belemagyarázol valamit :D )
Ha ha az egyik ember átmegy a piros lámpán, aztán a másik is, mind a kettő átment. Nincs különbség.
Ha én tranyónak hívom a tranyókat ( guglizz csak rá, hogy az "n"-betűs szót csak kik használhatják büntetés/megvetés nélkül ? valakinek "lehet" (?) valakinek nem (?). na ilyenkor mi van ? mivel kóros hitetlenkedő vagy, nem tudhatod, hogy nem-e vagyok én is tranyó és így nem e hívhatom (?) jogosan tranyónak a többit ? vagy épp "n"-nek ? nem tudhatod, ismétlem NEM TUDHATOD, így meg sem kérdőjelezheted) de! sem "n" sem tranyó nem vagyok (akár hiszed, akár nem xD) viszont!
Én tranyónak hívom őket, mert azok...
Te idézőjeles "nő"nek hívod őket...
Ez szerintem sokkal nagyobb sértés.
Ugyanis a Suzuki-t ne hívjuk Szuzinak ? Vagy a Wartburg-ot Varcinak ? Vagy a Radnóti Művelődési Házat Ragyásnak ?
Öhm...de...
Tranyó, ilyen egyszerű.
Transz=Tranyó.
De hogy te idézőjeles "nő"nek nevezed, azzal pont abban sérted meg, amiért dolgozott, hogy tranyó lehessen.
Te pont azt teszed idézőjelbe.
Arra raksz te légnyuszit amiért harcolt, amit felvállalt, amiben hitt, az egész utazás az amit te egy idézőjellel megrondítasz, vicc tárgyává teszed, lenézed, komolytalannak veszed, nem fogadod el, elég rossz lehet tranyóként idézőjeles "nő"nek lenni úgy, hogy hormonkezelések, életmódváltás, szépészeti beavatkozások és még a kutya ***** esti fényben, a beleölt munka, ami miatt igazán nőként érezheti magát, na te ezt teszed idézőjelbe, mintegy nem fogadod el annak ami.
Szerintem ez sokkal jobban fáj egy tranyónak, minthogy annak nevezed ami.
De itt is csak a mosdatás, a puncsozás, a jaj én nem is úgy gondoltam, ennyire jó arc vagyok, betámadhatatlan, sérthetetlen, tökéletes, ugyanis mindenhova mosolygok kettőt is, nagyon szépen körülírom, hogy milyen az, ami tényleg mindenki számára elfogadható...
Túl erőltetettnek hat ez így és szerintem őszintétlen.
Hitetlenkedik, mismásol, puncsozgat, nem meri felvállalni a véleményét, hárítgat, nekem ez jött le.
Inkább írnád meg pacekba, hogy mbappé jobbat érdemel mint egy "nő", vagy egy "igazit" ? nemdebár ? most már ez fog menni ? ;)
Szegény inez, nőként néz ki, nőként él, erre te meg lazán idézőjelbe teszed... nagyon elutasító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!