Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felkeressem vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeressem vagy ne?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit nagyon szeretek, de elegge messze lakik tolem, es ezert nem vagtunk regebben bele a kapcsolatba. Viszont nekem meg mindig hianyzik, de nem tudom erdemes lenne-e ujra beszelni vele, ha mar egyszer emiatt megszakadt a kapcsolatunk. Probaltam elfelejteni, de sikertelenul. Hogyan tovabb szerintetek?

(Bocsanat, nincs ekezet a billentyuzetemen)

2021. márc. 2. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Távkapcsolat
2021. márc. 2. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresd
2021. márc. 2. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a távolság kérdése nem oldódott meg, ezért max. valami netes haverság lehet belőle. Elméletben lehet persze messengeren vagy discordon járni valakivel, csak értelme nincs.

Akkor érdemes megkeresni, ha ezt elfogadjátok, vagy megint jön a szenvedős elválás, mint legutóbb.

2021. márc. 2. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!