Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma végre rám írt a fiú aki évek óta tetszik, azt írta hogy megcsinálnálak mint a matek házit. erre mit reagáljak??
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 00:20
1/17 anonim válasza:
Semmit. Kerüld a hulye gyereket.
2/17 A kérdező kommentje:
de olyan cukii🥺
2021. márc. 1. 00:39
3/17 anonim válasza:
Annyit írj neki, hogy először kezdje az illemtan házival.
4/17 anonim válasza:
Lehet, hogy cukinak tűnik, de egy idióta.
Aki komoly kapcsolatot akar, az nem így indít. Vagy szórakozik, vagy csak szexet akar. Javaslom, hogy próbálj kiábrándulni belőle, lehetőleg minél hamarabb.
5/17 anonim válasza:
Húha, ahogy elnézem, amilyen értelmes vagy te is, pont passzolsz is ehhez a gyerekhez, úgyhogy írd csak meg neki nyugodtan, hogy "szaladok hozzád cukifiú, üríts belém!"
6/17 kisördög1 válasza:
Ez egy szánalmasan sz@r duma egy nagyképű kisgyerektől aki így akar megfektetni és kb. ennyire tart téged. Nem "cuki", hanem 1 igazi paraszt. Ha belemész azzal magadat alacsonyítod le és bizonyítod hogy ennyit érsz..
Amúgy lehet azt írnám neki vissza, hogy majd ha a matek házit hibátlanul...
7/17 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy a legfontosabb kérdést még senki sem tette fel: Vajon a matekházit megcsinálta?
8/17 anonim válasza:
Jó ég! Én a 80-as, 90-es években jártam iskolába, már akkor is sok volt a hülye gyerek, de ez egyre szörnyűbb! Dolgoztam is iskolában, már a kétezres években, az se volt piskóta (tisztelet a kivételnek, mert jól nevelt, intelligens, szeretni való gyerekeket is ismertem), de fogalmam sincs, hová tudják még ezt a borzalmat fokozni! Hihetetlen, hogy a gyerekek, fiatalok többsége ilyen selejt!
10/17 anonim válasza:
Mikor elolvastam olyat nevettem XD
Ha magamból indulok ki, a matek házit kész szenvedés megcsinálni.
+ ki az (a balfácánon kívül) aki ilyen szövegeket tol? Mennyivel jobb lett volna ha leírja hogy szimpi vagy és beszélgetni akar. Sablon, de 1000-szer jobb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!