Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú akit crusholok, annyi idős, mint én. Órákon a suliba sokszor nézzük egymást, de nem szólunk a másikhoz élőben(csak ritkán). Sokat szoktunk együtt játszani online. Ha a haverjai is ott vannak, vadparaszt, de ha csak ketten vagyunk, akkor nagyon figyelmes és kedves velem. Szerintetek lehet nála esélyem? Plusz tény, hogy az osztály szerint összeillünk.

2021. febr. 28. 13:49
 1/4 anonim válasza:
Azok alapján amit írtál van esélyed csak ne játszd túl magad.
2021. febr. 28. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, de ezt a "ne játszd túl magad" -ot hogy értetted?😅
2021. márc. 1. 21:08
 3/4 anonim válasza:
Biztos hogy tetszel neki. A fiúk nagyon értékelik ha a lány kezdeményez (én is fiú vagyok)! Merj odamenni/ráírni hogy többet érzel stb. Ha végigondolod a mondandódat hogy ne keveredj bele akkor szépen leírva/elmondva biztos hogy normális választ fogsz kapni (ezt azért írtam mert láttam írtad hogy ha a barátai is jelen vannak akkor tuskó, igen mi fiúk ilyenek vagyunk és ez nem tudatos hanem inkább ösztönös, de lehet hülyén fogalmaztam :))
2021. jún. 16. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! Áprilisban összejöttünk!😁
2021. aug. 31. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!