Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor akar bármit is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akar bármit is vagy nem?

Figyelt kérdés

Pont egy hete ismerkedtem meg egy lánnyal egy házibuliban. Az egyik srác nagyon nyomult rá, én meg mikor láttam, hogy kezd elfajulni a dolog közbeléptem. Utána egész este mellettem volt, megölelt néha.

Szerdán elhívtam egy kávéra hozzám, hogy ismerjük meg picit jobban egymást. Mielőtt elment volna egy hosszú öleléssel köszönt el és közben a nyakamat csókolta. Nem egy városban lakunk, úgyhogy megdumáltuk hogy hétvégén találkozunk, viszont péntek éjjel jött az üzenet, hogy nagyon sajnálja, de nem érez semmit irántam és nem is fog. Teljesen összezavart az egész. Azt mondja, hogy nem érez semmit, de közben teljesen mást mutat. Szerintetek próbáljam tovább, mert csak tesztel vagy valami hasonló baromság, vagy tényleg komolyan gondolta amit írt?

17/F

2021. febr. 28. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesztel egyébként,írd neki hogy megérted stb stb . Tudok olyan esetekről hogy udvariasan megértette az illető,utána meg összejöttek.
2021. febr. 28. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Már válaszoltam neki akkor, hogy megértem, és megköszöntem hogy ezt így őszintén leírta.
2021. febr. 28. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem akarom elvenni a kedvet, de ha tesztelt is, én hagynám. :/

Ez a tesztelgetés kb óvodás szint, egyébként sem lenne szabad más érzéseivel játszani. Én olyan lányt keresnék, aki nem bonyolítja a dolgokat, hanem egyenes.

2021. febr. 28. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy ebből bármi is lehet sajnos.

Nekem is volt ilyen lány az életembe, a mai napig tetszik de ő nem akar tőlem semmit. Pedig mindent csináltam vele majdnem dugtunk is...

2021. febr. 28. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok bele esve, hogy most elrontsa a kedvem vagy valami, csak eléggé felpörgetett a dolog és megmondom őszintén én élvezem is kicsit. Viszont nem akarnám zaklatni ha tényleg komolyan írta.
2021. febr. 28. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem ír rád stb nem fog keresni akkor tényleg komolyan gondolta hogy nem akar tőled semmit,viszont ha keres,ír akkor ez csak teszt volt a javából.
2021. febr. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!