Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen ismerősötök?
Mit jelent hogy "crushom"? Annyi helyen látom de nem tudom mit jelent..
Amúgy egyszerűen, csak hívd el egy kávéra vagy teára, és meglatod mi lesz :)
Én sem tudom mi ez az új english szleng, bár sejtem, de úgy hangzik, mint amikor útszéli cigány lányok áradoznak a "kiszemelt" meghódítatlan szerelmükről. Inkább nevetséges, mint komoly.
És jól tippelve! Kiszemelt, azt jelenti, bár az angol szó mást is jelent, összetörni pl.
Kamiláztam is ezen mikor ilyeneket írtak, hogy miért akarja összetörni.
Bátraké a szerencse. Tökösnek kell lenni és fel fog figyelni rád.
Valószínű a többi srác is csak esetlenül próbál lépni felé és ezért vesztik el az érdeklődését. Ha te férfiasan megmondod neki hogy szeretnél vele kettesben találkozni (akár a randi szót is használhatod) nagy esélyt látok rá hogy bevágódsz nála. Legrosszabb esetben visszautasít, de ha olyan csajról van szó akinek alapból van önbizalma és életerős akkor szépen fog visszautasítani tehát nem kell félned.
Én is hasonló vagyok. Sokan mondják hogy nagyon megfogta őket a személyiségen meg nagyon aranyos vagyok. Pozitív, hát...ennek látnak mások. Mindig nevetek stb, de ha egyedül vagyok akkor :/. Szóval van ilyensmi ismerősöm:D
Egyszerűen kérdezd meg hogy szeretne e veled elmenni valahova. Ne legyél nyomulós mert azt nem biztos hogy jó néven veszi, sőt... Elég kemény helyzet mert ha sokan nyomulnak rá akkor valami jobbal kell előállj mint a többiek. Ne úgy közelíts mint ők mert lehet hogy akkor téged is elküld. Légy kedves és figyelmes. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!