Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem sikerül találkozni a barátommal?
,,Minden megoldódna, ha visszamehetnénk suliba”
Te tényleg ennyire naív vagy?
Aki ennyit nem tesz meg érted, azzal mi értelme ,,együtt” lenni? Ha jót akarsz magadnak, dobd minél előbb!
Szóval akkor csak sulis kapcsolat lenne. Nem oldódna meg akkor sem ha visszamennétek a suliba. Rendben, hogy ott találkozhatnátok, de azon kívül soha. Az pedig nem kapcsolat. Suli után max elmennétek sétálni, de azon kívül semmi. Pedig szünetekben (tavaszi, nyári), hétvégenként nem ártana.
A suliban jó lennél neki, azon kívül nem.
Bocsi, de én nem fecsérelném vele az időmet.
Hát még átgondolom:(
Köszönöm a válaszokat🖤
Nem szeret téged :( sajnálom hogy ezt kell írnom de ez az igazság. Ha szeretne jönne tűzön-vízen át hozzád. Ezt te is tudod sztem legbelül mélyen :(
Keress mást aki megbecsül téged :)
Szoval TE 15 eves vagy, es osztalytarsak voltatok. Es o azert nem er ra menni hozzad, mert dolgozik.
Hany eves az "osztalytars"?
Oktober ota egyutt vagytok (szerinted), de meg azt sem tudod, hogy hol lakik.
Vagy nagyon-nagyon buta vagy, vagy minket nezel hulyenek.
Ő 17 éves. Másik szakról jött át ezért kellett újrakezdenie:)
A település nyílván megvan de még sosem voltam náluk ezért nem tudom pontosan. De egyébként 15 évesen már lehet dolgozni nyáron és suli mellet is;)
"Amúgy minden megoldódna ha visszamehetnénk suliba"
Nem oldódna meg semmi, csak kényelmes lenne neki, hogy ott vagy neki helyben. Még a kisujját sem kellene mozdítania pluszban, hiszen suliba úgyis menni kell.
"Dolgozik, nem engedik el, nincs pénze lejönni stb."
Dolgozik, de nincs pénze. Aham. 60 kilométeres jegy diákigazolvánnyal oda-vissza kijön kb. 1200 Forintból. Ha ő ennyi idő alatt nem tudott annyit összespórolni, akkor vagy mélyszegénységben él, vagy nem is akar.
Én hagynám ezt a palit.
Tíz évvel vagyok idősebb, mint te. Én 5 éves kapcsolatot zártam le azért, mert az utolsó évben folyton csak a kifogást kellett hallgatnom tőle.
Talált valakit közelebb.
Nem szeret már vagy nem is szeretett. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!