Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal. Mással talalkozni?
Egy hete szakítottam a barátommal. Majdnem 2 évig voltunk együtt még most is szeretem, úgyérzem ez soha nem fog elmúlni iránta, de már nem úgy érzek mint elején.
Nem váltunk el haragban, mindent köszönök neki első barátom volt, életem legjobb 2 évét adta. Támogatom tovabbra is őt mindenben, vagyis szeretném, mert elég bizonytalan a jövőjével kapcsolatban és egyfajta felelősség érzetem van iránta.
A probléma, hogy még kb egy éve instagrammon bekövetett egy scrac akit úgy névről ismertem és az instastoryaimra szinte mindig reagalt valamit, én soha nem írtam vissza neki mivel baratom volt. De aztan valahogy vegül visszaregaltam valamit nem is olyan regen es beszelgettünk egy kicsit, szimpatikus volt nagyon. De semmi komolyab dolgot nem tulajdonítottak neki.
És most hogy egy hete szakítottam barátommal, valószinűleg megtudhatta és elhívott moziba. Őszintén szólva nagyon szívesen elmennék vele, de egy rossz érzés fog el ha belegondolok higy még csak most szakítottam baratommal egy hete és ha megtudná mit gondolna rólam.
Valami valami tanács? Előte is köszönöm.
Azt ajánlom hogy menj el a sráccal mozizni
Szerintem gázabb az ha "visszafogad" az exed vagy visszamész hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!