Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy barátkozhatnék egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy barátkozhatnék egy fiúval akivel még nem beszéltem? /a barátnőm báttyájával

Figyelt kérdés

Mit mondjak a baratnőmnek ?leginkább ő tudna segíteni:(

Azt mondtam neki ,hogy jóba akarok vele lenni.azt mondta írjak rá és majd elkezdünk beszégetni, de nem merek nem tudom hogy barátkozna-e ő velem.

Mar lassan 2-3hónapja tetszik neken de nem beszeltem még vele:(

A huga a barátnőm

A legjobb haverjával is haverok vagyunk

Lehet jóba lennénk csak nem tudom hogyan,nekem kell lépnem.

((leginkább a huga tudna segígeni mivel lánnyal jobban elbeszélek erről, és csak az ö testvére)

1évvel nagyobb a srác

És a huga nem tudja h tetszik nekm.

Ui:bocsi ha mar ez volt

Es a helyesirasert

2021. febr. 22. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Juuuj, erről egy roppant ismerős sztori jutott eszembe. És az dugással végződött, aztán összejöttek, és még együtt is vannak.

A nyitja egy jó kis házibuli volt. Na jó hát nem voltak olyan sokan. Pláne hogy most korona helyzet van, nem lehet sokan lenni. De némi alkohol, nasi, főleg jó hangulat, nagyon gyorsan jó iránya tereli a dolgokat.

Na persze nem akarlak én itt alkohol fogyasztásra buzdítani, pláne hogy nem tudom hány éves vagy. De azért ma már a fiatalokat sem kell félteni.

Vagy egyszerűen csak teremts olyan helyzetet, hogy tudjátok beszélgetni, és megismerni egymást. Természetesen személyesen, mert abból sokkal több leszűrhető, mint ha irogatnátok. Mert fapofával is visszaírhat egy mosolygós jelet, de élőben nem nevezhető fapofával.;)

2021. febr. 23. 22:08
 2/2 anonim válasza:
Szerintem először ne online kezdj beszélgetést, mert ha koppint akkor élőben sokkal gázabb lesz! A házibuli és az alkohol tényleg jó ötlet amúgy, ott eltűnnek a gátlások és az olyan parák mint a "jaj mit fog gondolni". Szerintem először csak szólítsd meg, kérdezz tőle valami egyszerű dolgot, hatha szóba elegyedtek és végül rád ír.
2021. febr. 25. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!