Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan barátkozhatnék össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozhatnék össze egy fiúval?

Figyelt kérdés
Sajnos ha barátkozásra kerül sor teljesen életképtelen leszek. Pedig nagyon vágyom egy fiú legjobb barátra csak nem tudom, hogyan tudnék összehaverkodni akárkivel is. Ha egy srác leszólit megszólalni sem tudok és fülig bevörösödöm... Nagyon zavaró ez számomra. És ilyenkor inkább gyorsan lerendezem (ha az a nyökögés mondható annak) és elspurizom onnan. Odamenni meg képtelen lennék bárkihez is, csak leszólitani, mert tuti azt hinné, hogy valami idióta vagyok és fel szeretném szedni.:c Teljesen reménytelen a helyzetem...?

2016. jan. 11. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj egy fiú klikkhez focizni délután.
2016. jan. 11. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:

A helyzet nem..max te.

Amúgy nem tudom mit parázol...nálam volt olyam csaj aki csak úgy rámírt hogy egy suliba járunk e...aztán élőbe is elkezdtünk dumcsizni..azt most haverok vagyunk. Ennyi.

2016. jan. 11. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleinte én is így voltam, h nem nagyon tudtam laza lenni a fiúkkal mert ők fiúk... De van egy barátnőm, neki több fiú haverja van, és így nekem is lettek fiú barátaim, és nagyon jó :) ha többet vagy belük, akk előbb utóbb ez a fura érzés elmúlik, és akár egy jó barátra is találhatsz (tapasztalatból mondom ;) ) majd elmúlik ha többet vagy fiúkkal, hajrá ;)
2016. jan. 11. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi a sok szóismétlésért
2016. jan. 11. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? :)
2016. jan. 11. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Könnyen és egyszerűen: rám írsz;)
2016. jan. 12. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!