Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan derítsem ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogyan derítsem ki hogy a lánynak van e pasija.

Kb tavaly január óta beszélünk majdnem napi rendszerességgel de én már többet érzek iránta mint barátság de arról hogy van e valakije arról még nem esett szó

2021. febr. 21. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg! Ne hülyéskedj, tetszik, fél éve beszéltek, és nem kérdezted még meg? Menj, írj neki, hogy van-e valakije! Hajrá!
2021. febr. 21. 00:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán kérdezz rá, azt ha nincs senkije, akkor szabad a pálya, hívd el valahova.
2021. febr. 21. 00:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Annyi a baj hogy nem vagyok benne biztos hogy én is tetszem neki
2021. febr. 21. 00:45
 4/10 A kérdező kommentje:
+ csak így írjam oda neki hogy Szia van valakid mert ha nem én szívesen xd
2021. febr. 21. 00:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem, nem így, hanem mikor beszélgettek, akkor közben valamikor mintegy új témaként csak úgy dobd be a dolgot, és kérdezz rá, hogy na és neked amúgy van most barátod?
2021. febr. 21. 00:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem lehetne burkoltabban rákérdezni?

Sajnos nem vagyok valami magabiztos

2021. febr. 21. 00:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
De ha csak úgymond barátok is vagytok, nem gáz ilyen témát fölhozni barátilag se. Ez még nem egyenlő egy szerelmi vallomással. Szerintem túlagyalod ezt az egészet.
2021. febr. 21. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs Facebookon vagy egyéb alkalmazáson olyan, ahol esetleg leírta volna magáról, hogy kapcsolatban él-e valakivel? Fotók nincsenek?

Van esetleg olyan ismerősöd, aki tud róla, hogy jobban szereted, mint barát? Hátha tudja, hogy van pasija vagy nincs. (Már ha a lány ismeri a barátaidat)

2021. febr. 21. 03:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá nyugodtan. Ha vagytok olyan jóba nem lesz tolakodó.
2021. febr. 21. 08:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Név nélkül, de hozd szóba a barátod, ismerősének a kapcsolatát (milyen jólműködik nekik, vagy most mentek szét x hónap (év) után.

Ilyenkor aztán (csak úgy mellesleg...) kérdezd meg, hogy jár-e valakivel, vagy csak veled beszélget. Ha jár valakivel, akkor megkérdezheted, hogy mennyire komoly, mert Te is szívesen járnál vele, szorosabb kapcsolat reményében. Másik verzió, ha azt mondja, hogy van valakije: "Kár, mert arra gondoltam, hogy a kettőnk kapcsolatát is szorosabbra lehetne fűzni. Mit szólsz hozzá?" Erre a lány majd felel. Viszont, ha nincs valakije , akkor ott vagy Te. Kérdezd meg, hogy ehhez mit szól. Aztán majd alakul...

2021. febr. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!