Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan derítsem ki, hogy lerázott?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány (nem tudja) és nekem úgy tűnt, mintha lerázott volna.Pl. Küldtem neki egy képet amin a haverom hülye fejet vág, és írta rá hogy XD én meg írtam hogy legjobb kép erre azt írta, hogy hát igennn aztán még mondtam neki valamit küldött 2 Messenger jelet, aztán én is egyet.Szerintetek már ne írjak neki semmit?2019. okt. 27. 13:53
1/5 anonim válasza:
szóval... beszéltetek és te írtál utoljára..?
Hát igen, totál lerázott. Hihetetlenül nagy kegyelemdöfést kaptál. (Mi lenne ha írnál neki megint, VAGY beszélnél vele személyben és nem a haverjaid hülye képével akarnál bevágódni?)
2/5 anonim válasza:
Most írod ki 4. alkalommal. (Feltéve hogy nem maradtam le egyről sem törlés előtt)
Nem unod még? Ennyi idő alatt már rég megkérdezhetted volna akár őt is...
3/5 anonim válasza:
Sehogy,mert ez nem is számít lerázásnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát de hogy?
2019. okt. 27. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!