Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék csinálni,hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni,hogy beszélgesek vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki ki nézetre szimpi volt és szívesen megismertem volna a személyiségét szóval kb egy hónapja rá írtam snapchaten és vissza írt beszélgetünk majd abba maradt de nem akartam ,hogy ne legyen téma szóval megkérdeztem a hobbyát ..Leírta aztán ki addolt a barátai közül erre én is ki addoltam..Majd egy hét múlva újra be addoltam és vissza addolt de azóta nem beszéltünk én szeretnék vele beszélni de félek ,hogy túl nyomulós leszek és megint ki addol...Szóval azt szeretném kérdezni ,hogy valaki tudnà milyen szàndékkal írjak neki..

2021. febr. 17. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Bejossz, gyere at

Egyidosek vagyunk teso, mukodni fog

Ha meg azt mondod h ez nem jo, akkor felolem meghivhatod egy sakkpartira is

2021. febr. 17. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Megtanulni rendesen írni és beszélni.
2021. márc. 3. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!