Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak egy antropológiát kedvelő lánynak?
Figyelt kérdés
Valentin nap alkalmával gondoltam küldök neki egy kis humoros üzenetet, csak nem tudom hogy milyet. Olyanokra gondolok, mint például ahogy a kancsal lánynak udvarol az ember (szemeid kereszttüzében égek). Tudtok ilyesmit, csak egy olyant, ami az embertanhoz kötődik? Először írok neki, nagyon fontos lenne!2021. febr. 11. 21:54
1/4 Shai-Hulud válasza:
Mondd meg neki, hogy szereztél neki egy valódi csontvázat, ha szeretné, az övé lehet.
Csak az átadásra kicsit várni kell, mert még a bőrödön belül van...
2/4 anonim válasza:
Olyan vagy nekem, mint antropológusnak a csontváz!
3/4 anonim válasza:
Egyedi vagy és megismételhetetlen, mint az Ötzi!
4/4 anonim válasza:
Miért kell hobbijával kapcsolatos üzenet? Talán azt hiszi,hogy gúnyolódsz. Írjál neki egy szokásosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!