Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire bizonytalannak?

Figyelt kérdés
Ez hulyen fog hangzani de nem vagyok csunya. es dolgozom az ugyon hogy megszebb legyek mivel igen az alakomon lehet mit csiszolni. es vannak jo barataim, es a fiuk is eszrevesznek . Viszont mult este berugtam es rairtam. Azota azt hiszem ez hiba lehetett. De azota ezerszer gyorsabban nyitogatja meg a snapeimet. Megis mikor raneztem a csaja kepjeire, teljesen eltuntem. nagyon gáz lány vagyok?

2021. febr. 9. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ráírtál azért nem, de azért mert bebaszva írogatsz az már más.
2021. febr. 9. 23:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Bátor vagy! Habár inkább az ital segített benne.

De legalább tudod, hogy érdekled, ahogy írtad sokkal gyorsabban megnyitja a snapjeidet ;)

2021. febr. 10. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!