Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy szerelmes verset egy lánynak, hogy adjam oda neki ?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és írtam neki egy verset. Nem nagyon szoktam vele beszélgetni meg ő sem velem így egy vers formájában írtam le hogy mennyire szeretem. Majd Valentin-nap alkalmából oda akarom neki adni csak nem tudom hogy hogy meg mit fog szólni hozzá úgy hogy alig ismerem !?2021. febr. 9. 16:14
11/27 anonim válasza:
Na várj beleélem magam a szituba. Szóval reggel van, ülök a padon beszélgetve a barátnőimmel mondjuk nem is tudom Kati tegnapi instasztorijáról. Látom, hogy belepsz az ajtón de mivel nem vagyok olyan viszonyban veled max intek egyet. Eltelik egy kis ido te megjelensz a padnál es félrehívsz én meg megyek utánad értetlenkedve es belül azon ragódva vajon mit csináltam megint. Te átadsz nekem egy borítékot, amiben egy vers lapul. Kinyitom elolvasom és olyan zavarba jövök, hogy megkoszonom majd kínosan elmosolyodok és azt mondanám én nem érzek irántad semmit de köszönöm a verset sokat jelent. Majd visszamennék a barátnőimhez. Nem vagyok pletykás de ha elmondom egy barátnőmnek az már ha továbbadja mindenki meg fogja tudni. Szóval ja ez az A verzió. Ha gondolod leirhatom a többit de egyikben sem szerepel olyan hogy a nyakadba ugrok egy vers láttán, pláne úgy nem hogy valszeg alsós vagy. 17 l
13/27 anonim válasza:
Ha nem ismered akkor hogy szerettél bele????
14/27 A kérdező kommentje:
Kedves 13. választ adó
Hááát nagyon szép meg 1-2 szót már váltottunk és akkor kedves volt meg az osztálytársam is és így jobban megismerem
2021. febr. 10. 21:00
15/27 anonim válasza:
Mar bocs, de ennyi utan szerelmes verset adni haaaaat sztem nem kene xd
Ahogy irtak feljebb, eloszor beszelgess vele, mar abbol sok mindent le lehet szurni...
En is fiu vagyok, de osztalyban 100% hogy nem probalnam meg ezt, nem tudhatod mi sul ki belole.
De ha ezek ellenere is te megprobalod, hajra, majd ird le a reakciot es eredmenyt.
16/27 terminator9000 válasza:
Inkább szerelmes vagy, szeretni akkor fogod ha fingasz előtte xD
17/27 anonim válasza:
Attól függ, milyen vers. Ha rossz a prozódia, bénák a rímek és tele van közhelyekkel, inkább égesd el. Ha eredeti képek, jól hangzó asszonáncok és személyesen egyetemes utalások vannak benne, akkor mehet. Ha gondolod, elküldheted nekem, értek hozzá...
18/27 anonim válasza:
írd meg a verset, de általánosságban, tehát ne lehessen tudni, hogy róla szól, és ne add neki oda, hanem jelentesd meg a suliújságban. és amikor már a fél iskola tudja mekkora hősszerelmes vagy akkor kezdj ismerkedni a lánnyal. később amikor már jóban vagytok, elárulhatod hogy ő volt a múzsád
20/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a (segítségét) válaszát.
2021. febr. 13. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!