Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megunt engem?
Van egy lány. A covid miatt eddig csak egyszer találkoztunk még korábban, de a múlt héten ráírtam messengeren. Azóta szinte végig nagyon jókat beszélgettünk. Minden témát kibeleztünk. Egyértelműen éreztem, hogy érdeklődik irántam. Viszont vasárnap este óta olyan, mintha elvesztette volna az érdeklődését felém. Pont tegnap akartam elhívni találkozni kettesben, mert szemtől szembe sokkal jobban lehet beszélgetni, de olyan, mintha csak egyszerűen egyik napról a másikra megunt volna. Többször elérhető, de nem válaszol. Ha válaszol, akkor sem úgy, mint korábban. Össze-vissza változik az érdeklődése felém. Szerintetek még elhívjam, vagy már felesleges, mert ennyi volt? Mit csináljak? Még most is dobálok be érdekes témákat (igyekszem az ő érdeklődési köréből is), illetve érdeklődök iránta, de egyszerűen olyan, mintha kicserélték volna. Tudtok valami tanácsot adni?
16f
Lehet dolga van, de lehet sok voltál neki, túlságosan próbáltad szórakoztatni. Még azután is tolod alá a témákat rendületlenül, hogy nem érdeklődő egyáltalán, amivel még inkább eltaszítottad.
Hívd el, azért nem kell magadba borulni. Ha igent mond, akkor beszélj vele kevesebbet, nem kell 0-24-ben pötyögni. Ha nemet mond, akkor ez van, tanulsz belőle és továbblépsz. Nem mások bohóca vagy, nem kell szórakoztatni őket, állandó műsorokat csinálni, hogy érdekesnek találjon - ez így túl erőltetett.
Ha megunt, akkor úgysem tudsz semmit sem tenni.
Ha csak nem ért rá, akkor úgyis keresni fog.
Ha még pár napig nem ír vissza, akkor engedd el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!