Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Szóval az egyik barátnőmmel ugyan abba vagyunk szerelmesek de a barátnőmet párhónapja vissza utasította a srác és hogy azóta nem is beszéltek. Viszont a srác az utóbbi hetekben elkezdett velem beszélgetni ha találkozunk a suliban, eddig még nem nagyon beszélgetünk egymással. De a barátnőm ha látja hogy beszéltem evvel a fiúval akkor utánna mindig megsértődik és bepukkadt. Utánna egy idő után megbékél de ez a baráti társaságunknak se tesz jót meg a mi baratságunknak sem. Amugy a barátnőm alapjáraton kicsit "hisztis" ugymondva. Szóval nem tudom mit csináljak mivel beszéltem evvel a barátnőmmel a srácról és ezt küldte nekem:

Becsüld meg a ezeket a dolgokat mert egyszer úgyis vége lesz

Egy másik baratnőm azt mondta hogy ez kicsit fenyegetően hangzik és szerintem is.

És ezekből a dolgokból ugy veszem le hogy a barátnőm azt szeretné hogy válasszak közte és a srác között

(Amugy nekem sokkal régebb óta tetszik a fiú és arról sem tudtam eleinte hogy a barátnőmnek tetszik és hogy bevallotta neki)

2021. febr. 7. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Őt offolta a srác, téged nem. Tulajdonképpen neki már köze sincs hozzá, szóval nem nagyon van oka választás elé állítania téged. Ha neked bejön a srác akkor adj neki egy esélyt, lehet összejön. A barátnőd meg ha annyira éretlen, hogy nem képes felfogni amikor azt mondják neki, hogy nem, akkor egyedül magára vessen. Nem teszel neki semmi rosszat azzal ha a sráccal beszélgetsz, mégha ő így is fogja fel. Arra mondjuk tényleg számíts, hogy ilyen éretlen felfogással simán lehet, hogy "elhagy" a barátnőd, de ha tényleg ennyire éretlen akkor vagy nem kár érte, vagy majd ha érettebb lesz megérti. 18/f
2021. febr. 7. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Engem is offolt 1 éve a fiú de később rájöttem azért mert neki is összetörték a szívét. De azóta nem tudok róla hogy valaki is tetszett volna neki
2021. febr. 7. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben mindig fordítsd meg a szitut és gondold magad a másik helyzetébe. Neked bejönne egy srác, próbálkoztál, offolt. Eltelik pár hónap és a barátnőd viszont elkezd hozzá közeledni, egyre többet beszélnek, benne van a levegőben hogy összejönnek. Milyen érzés lenne?

Na ugyanezt érzi, nyilván rosszul esik neki. Nem a tulajdona a srác, de attól még rossz lesz neki, hogy vele kavarsz. Ezt megkéne beszélnetek rendesen, megmondani neki hogy nem akarsz fájdalmat okozni, de kedveled a fiút.

Ha megtudjátok beszélni, jó, ha nem, akkor valószínűleg annyi a barátságnak. Valamilyen szinten jogosan, valamilyen szinten "jogtalanul", mert mindkettőtöknek igaza van. Itt a fő kérdés az, hogy a kettőtök kapcsolata fontosabb-e annál a srácnál, hisz van millió másik fiú, akivel ha összejönnél, nem érezné a barátnőd, hogy a szívébe szúrsz. Az ő részéről meg ugye nem a tulajdona, nem is jártak, szóval ezt mondhatjuk valamiféle etikai dilemmának.

-----

Ide rengeteg tapasztalatlan tini srác ír egyébként, akik minden hasonló kérdésnél azt fogják írni, hogy persze, jöjjetek össze nyugodtan/kezdeményezz, mert örülnének ha hozzájuk is odamennének a lányok és lenne barátnőjük.

2021. febr. 7. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem ez az ésszerű és jogos lépés, de én azt mondom hogy hagynám a srácot.

Egyszer engem is visszautasítottak és iszonyú volt,még most is szomorú vagyok ha eszembe jut. Egy barátnőm pedig, aki úgymond nem túl együttérző direkt mesélte hogy köszönt neki a srác, meg látta más lánnyal beszélgetni,ilyesmi(ezt úgy felfújva mintha lenne közöttük valami). És nem mondtam mert nem akartam én is így duzzogni,de nagyon rossz érzés volt.

De azt is megértem hogy ha tetszik a srác, és te is neki,akkor csakúgy nagyon nehéz lemondani is róla.

Szóval nem könnyű de inkább a lány mert fiú sok lehet az életedben, de a barátnőddel tudjátok támogatni egymást, kiállni egymás mellett, viszont ezek után ő se lenne ott neked olyan helyzetben,amikor szükséget van rá

De úgyis neked kell eldönteni viszont én ezt tanácsolnám. Esetleg beszéld meg vele a dolgot, és meglátod hogyan reagál

2021. febr. 7. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:

12:17-es valászolónak

A barátnőm miután megtudtam hogy szerelmet vallott a srácnak azt mondta hogy ha nem lett volna Anna(nem ez a neve és nem is tetszik a fiúnk de a barátnőm erre fogta hogy ezért nem jött vele össze a srác) akkor össze is jöhettek volna és a barátnőm az első perctől fogva tudta hogy nekem tetszik a srác.

Szóval a barátnőm tetszett volna a srácnak akkor ő nem gondolkodott volna rajta hogy össze jön-e vele vagy nem csak én nekem a lelki ismeretem nem engedné hogy ha ez fájna a barátnőm

És a barátnőm meg mindig mondja hogy már nem tetszik neki meg minden de látszik rajta meg ahogy említettem is megpukkad ha beszélek vele meg az a fenyegető üzenetet se irta volna ha nem tetszene neki

2021. febr. 7. 12:38
 6/7 anonim válasza:
67%
Szeretnék megosztani egy hasonló történetet, ami velem is megtörtént már. Kedveltünk barátnőmmel egy srácot, de nem tudtuk, hogy ugyanazt kedveljük. Engem a srác kioffolt, és a barátnőmnek meg csapta a szelet, nagyon megviselt engem... Sajnos a volt barátnőm a pasit választotta, és ezzel megszakadt a 6 éves barátságom vele... Bánom, hogy így történt, de megkell értened, hogy a barátnőd is akart vele lenni, akkor azok az érzelmek nem múlnak el csak úgy.. Ha fontos a barátságotok számodra m, akkor hagyd a fiút, mert hidd el rájössz idővel, hogy minden pasi UGYANOLYAN. Szóval én a helyedben a barátnőt választanám, mert amikor összetörik a szived, akkor biztos lesz kihez fordulni segítségért :)
2021. febr. 8. 01:49
 7/7 Laylah ***** válasza:
Inkább azt nézd, hogy mennyire gondolod komolyan a fiút és ő téged. Lehet, hogy ez a fiú lenne életed nagy szerelme, és eldobnád, mert a barátnőd hisztizik? Majd idővel más fog tetszeni neki, de akkor már nem lesz esélyed a fiúval újrakezdeni. Nekem is volt, hogy alig szakított velem az exem, a barátnőmmel már pár hét múlva össze is jött. Nem akadtam ki, minek? Ha ők jobban kijönnek egymás mellett, akkor ez van, nem én voltam az igazi. Kb. 5 évig voltak együtt egyébként, bár párként sosem mutatkoztak a közös baráti társaságban, az tény.
2021. febr. 22. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!