Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek a szakítástól, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a szakítástól, nem tudom mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatom, én 16 ő 18 éves hamarosan. Több mint fél éve vagyunk együtt, eddig se volt túl sok ideje rám(csak hétvégente találkoztunk 24 órára jó esetben) de ő 12.-es közeledik az érettségi, nagyon elfoglalt folyton tanul edzesek meccsek család stb. De ezt meg is szokom, ha csak hétvégente vagyunk együtt de ő jövő tanévre vidékre megy egyetemre ami azt jelentené, hogy jó esetben havi egyszer jönne haza akkor is allig tudnék vele lenni mert csak hétvégére tudna. Borzalmasan félek a táv kapcsolattól. Hosszú távon vagy megszokjuk vagy feladjuk és félek ,hogy elveszítem, mert akkor kezdi a bulis éveit, koliba lesz csomó minden más lesz neki, egész élete felfordul és hazajönni nagyon sok idő es pénz amiből nincs sok. Mennyire esélyes, hogy kibirjuk? Táv kapcsolatban lévők, ti hogy kezelitek a hiányt a másik iránt? Tudom ,hogy ez még fél év múlva lesz,de sokszor azt érzem, hogy csak mégjobban beleszeretnék ez idő alatt és bár neki ,,megérné" szakítani az egyetem miatt nekem nem,én itthon várnám és bíznék abban ,hogy nem szeret bele másba. Én most szerettem bele igazán, s bár tudom ,hogy ez nevetséges de letudnám csak vele élni az életem mert tudom, hogy én képes lennék kitartani de mi a garancia hogy ő is kibirná a táv kapcsolatot és haza is akarna majd járni 4-4 órás utazással plusz erre költeni az amúgy is kevés pénzét?

2021. febr. 6. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Az az igazság, hogy nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy az első szerelem lesz az igazi. Mindenképpen azt mondom, kell a tapasztalat neki is és neked is. Ha teszem azt együtt maradtok és 10 ev múlva véget ér a kapcsolat, nagyon sajnálnátoknutólag, hogy az életetekből elpazaroltatok ennyit egy olyan kapcsolatra, ami mégsem lett az igazi. Nem jó a tavkapcsolat, sok benne a bizonytalanság, a felesleges sóvárgás. Persze ez attól is függ ki mit szeret...
2021. febr. 6. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szereted? Ha igen, akkor ne félj tőle. Kit érdekel, hogy kicsi az esélye. Ez akkora baromság, ha akarom működik, ha nem akarom akkor nem. Csak ugye az igazság sokszor fáj.

Szóval próbáljátok meg, majd kiderül. Most gondolj bele, ha szakítasz nem tudod, meg hogy működik-e és lehet hogy működik.

Mi minden héten 3órákat utaztunk csak oda, csak hogy együtt legyünk. És nem 24 órát voltunk együtt.

Ha kell sikersztori az enyém még csak 3 éves kapcsolat, de szerintem ő is marad.

Viszont az unokatesómek már sok ideje együtt vannak már gyerekük van, és saját lakás.

Ők is egyetem miatt havonta, volt hogy 2-3 havonta talalkoztak anno.

Nekem valahogy ez a természetes, hogy akármit kibírok, mert szeretem.

Bizonytalan vagy, mert ez még új, de ne félj. :) bízz a barátodban.

2021. febr. 6. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem szabad egyetem előtt komoly párkapcsolatokba bonyolódni.
2021. febr. 7. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!