Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ebben a helyzetben? Személyes tapasztalatok és megoldások is érdekelnek
Van egy lány aki a kiszemeltem, de neki nem jövök be/barátnőjének tetszek de nekem viszont o nem(lehet ezért elutasito), illetve van egy másik lány akinek bejövok, nekem is tetszik de jobban vonzodok az első lányhoz(főképp ha hosszú távon gondolkozok)...
Eléggé furán fogalmaztam meg, de remélem érthető
Hát,itt csak te tudhatod,hogy mi a helyes 🤷🏼♀️
Kit szeretsz jobban... Meg ki az,aki viszont szeret,mert aki nem,azt el is felejtheted...
Az ember mindig azutan teper amit nehezebb megszerezni. Van egy mondas: Uralod, ha elengeded. Eléred ha nem kergeted. Tiéd, ha már nem akarod. Megtalál, ha nem kutatod.
Foglald le magad, szorakozz, beszelgess, ismerkedj! :)
Szerintem próbáld meg azzal, akinél bejössz és aki neked is tetszik, aztán ha nem úgy sikerül, még mindig futhatsz egy kört azután, aki nem vesz fel téged - de csak egyet! :)
Viszont a 3-asnak igaza van abban, hogy talán nem érdemes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!