Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2019 októbere óta szerelmes vagyok egy osztalytársamba (jelenleg 10. osztályos vagyok). Voltam már ezeleőtt is szerelmes, tetszettel lányok de sosem volt barátnőm. Az előző szerelmem például eoment a sulinkból, de kb 1-2 hét alatt túltettem magam rajta. Ennél a lanynál teljesen más, tavaszal online oktatásban majdnem belehaltam a hiányába. Neki meg közben fiúja lett a nyáron. Úgy szerettem amúgy belé hogy egyszer elhívott valahova és ahogy ott beszélgettünk megszerettem. Novemberben aztán szétment a fiújaval. Azóta szinte minden nap beszélgetünk. Egy barátom (aki egyben a leányzó egyik kegjobb barátja) aki segíteni akart titokban megkérdezte őt még mielőtt elkezdtem vele beszélgetni hogy összejönne e velem. Azt valaszolta hogy "csak barátkent tekintek rá,sok mindenben különbözünk semmi több. De ki tudja mit a hoz a jövő" Utána a beszelgetések alatt pedig kiderült hogy a dolgok nagy részében egyet értünk. Sőt a másik nagy kikötése higy tudjon egy fiúval a sportról beszelni mert sportoló a leány. És sportról is rengeteget beszélgettünk, úgy hogy nem tudtam még akkor hogy fontos neki. Szerintetek mi legyen? A lányra amúgy bármeddig tudnék várni mert teljes szívemből imádom, mindenkinél jobban és bármit megtennék érte.

16 F

2021. jan. 31. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezekszerint már kb 3 hónapja beszéltek, ami nem kevés idő, ráadásul minden nap. Szerintem megkérdezheted, hogy lenne-e kedve sétálni egyet, hogy tudjatok személyesen is beszélgetni, a sulin kívül. Ebből azért érződik, hogy van érdeklődés, de mégsem valami komoly randi. Ha ebbe belemegy, azért az is mutat valamit, de azért közben a testbeszédét is tudod figyelni, pl., hogy ha hosszabban a szemébe nézel, tartja-e a szemkontaktust:)

(egyébként szerintem az is árulkodik, ahogy chaten hogy ír: röviden válaszol, és ritkán, vagy gyakrabban és úgy érződik, hogy benne van a beszélgetésben, ő is ír rendesen)

Ja és persze mindenkinél más, hogy mennyi idő kell, de azért 3 hónapnyi folyamatos beszélgetés alatt szerintem csak alakult benne, hogy elkezdett vonzódni, vagy maradt barátságnál.

2021. jan. 31. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer még karácsony után elhívtam van e kedve felmenni a városba megnézni a kivilágítást. Ő egyből belement viszont nagyon kevés ideje van. Ő másnap menni akart, én nem mert karácsonyi ajandekot akartam neki adni a sétán de akkor még nem volt meg. Ezt aztán 26.án elvittem neki. Rengeteget tanul, ő az osztály egyik zsenije csak ő ezt azzal éri el hogy képes egy dogára akár 5 órákat tanulni mert nehezebben jegyzi meg. Táncos, heti 3-4 edzésel, és két ünnep között volt edzőtabora is. A Szilvesztert együtt töltöttem vele és a barátainkal. Az üzenetekről meg annyi, hogy hangüzenetelben kommunikálunk és néha kepes 15 percnyi hangüzenetet is küldeni. És mindig viszi tovább a beszélgetést, néha pl egy random TikTok videót küld és azzal. Azért vagyok kicsit bizonytalan mert nagyon sok fiú barátja van, sőt rendes lány barátja csak egy van.
2021. jan. 31. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
És még azt hagytam ki, hogy a lány azt monda a barátomnak ,hogy tudja, hogy bejön nekem mert látja a szememem. Meg hogy érzi hogy nagyon zavart vagyok amikor a társaságában.
2021. jan. 31. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!