Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megöl a féltékenység, úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsinga kérdése:

Megöl a féltékenység, úgy érzem sosem leszek képes túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok, külföldön egy munkahelyen dolgozunk ő is magyar, azonban a vírus idejére a munkahely zárva van, és igy itthon vagyunk addig is. Kint főleg bulikban kavartunk, folyamatosan beszélgettünk, azonban mivel egy harmadik fél is szerepet játszik az egészben akire sokkal több figyelmet fordít, mint rám, rengeteget veszekedtünk. Mindig azt mondta tetszem neki, de nem érez irántam semmit, a harmadik fél iránt viszont igen. Ennek ellenére is képes volt kavarni velem olyan bulikon is ahol a másik srác is ott volt, csókból tovább is jutottunk 1-2x viszont szexig nem. Azt is mondja, hogy kíván, de ha megtörténne a dolog, fél, hogy eljár a szám; (és akkor örökre megharagudna rá a másik srác, ezt a részt nem tette hozzá, de egyértelműen ezért nem akarja) A másik sráccal már számtalanszor lefeküdt, és nem értem mire jó az neki, hogy közel akar tartani magához, ha összeveszünk és tiltás a vége 2hét vagy max 1 hónap után vagy ő keres meg, vagy én őt. Tudom, hogy ennek így nincs értelme és jelenleg is tiltva vagyunk egymásnak. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy csak az egómat basztatja, mert a másik srác kinézetben hozzám sem hasonlítható, ezt nem nagyképűségből mondom, sok ember szerint igy van, akiket ismerek, és férfi szemmel én is megtudom mondani és érteni, ha valaki jól néz ki. Tudom a kinézet nem minden és valószínűleg a "leszarom" stílusa jön be a srácon a lánynak, mert ő olyan kinézettel is magabiztosabb mint én. És igen tudom a szépség is relatív, de azért mindenkinek van viszonyítási szintje. Folyamat ő jár a fejemben, a féltékenységtől már reszketek sokszor, amikor külföldön megtudtam, hogy összejárnak esténként enni sem tudtam rendesen legalább 2 hétig. Ez a vírushelyzet csak ront az egészen mert nem tudok eljárni bulikba ahol kikapcsolódhatnék, így végig ezen kattogok, ha pedig dühvel elnyomom ezt az érzést az álmaimban szintén előjön minden és másnapra még rosszabb az egész. Ha letiltom mint ahogy most is maximum 2-3 napig tudom utálni és nem gondolni rá, aztán visszatér minden érzésem, és ez a legrosszabb az egészben. Nem tudom mit tegyek és úgy érzem kezdem elveszteni a fejem.

#szerelem #féltékenység,
2021. jan. 31. 14:19
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
100%
Tök jó lenne ha találnál valami más elfoglaltságot amivel leköthetnéd magad, és kiengedhetnéd a stresszt meg a feszültséget. A csajt pedig már tuti kidobtam volna végleg. Ne is haragudj, de kinek kellene olyan, akit egy másik srác kefélget, közben meg veled is kavar? Legyen már benned annyi tartás, hogy végleg ott hagyod.
2021. jan. 31. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elsonek igaza van. Tol sokat gyotrodsz ezen. A csaj amugy meg taplo, francnak jatszik az erzelmeiddel.
2021. jan. 31. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!