Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Túlreagálom a dolgot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek egy lányt, elmondása szerint ő is kedvel engem, bár a viselkedése eléggé mást szokott mondani.

A világ legszebb nője, de komolyan. Palvin Barbi elbújhat mögötte. Erre most a fejébe vette hogy próbálja minél jobban elcsúfítani magát mert szerinte pont attól lesz szép. Ma kacsaszája lett, jövő hónapra van időpontja orrát átszabatni, de a mell is tervben van. Egyszerűen ocsmány lett, gusztustalan. Rá se bírok nézni, hányni tudnék tőle mert olyan mint a pávián ülepe. Amióta megcsinálta, beszélni is alig akarok vele, próbálom kerülni, látja hogy kiakadtam de csak azért is küldözgeti a képeket a szájáról nevetős emotikonokkal és szerinte csak duzzogok. De én meg teljesen kétségbe estem, egy betegség miatt cigiznem se szabadna de visszaszoktam és 2 óra alatt már féldoboznál tartok, vedelek és csak azon tudok gondolkozni hogy hogyan tudom megakadályozni legalább a többi műtétet. 17 éves csak de már úgy fog kinézni 18 éves korára mint egy prostituált.

2021. jan. 29. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Dolgozz még egy kicsit ezen a kamusztorin!

kiskorún nem végeznek el plasztikai műtéteket!

2021. jan. 29. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu sajnos
2021. jan. 29. 18:50
 3/10 anonim válasza:
100%
Sajnos hagyni kell. Ilyen. Azt ajánlom dobd.
2021. jan. 29. 22:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Sose találnék még egy ilyen lányt. Bűntudatom is lenne ha hagynám hogy elrontsa a gyönyörű külsejét ilyenekkel. Olyan mint egy angyal, nem akarom hogy olyan legyen mint egy torzszülött.
2021. jan. 29. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján csak a lény külseje vonz téged... H valóban igaz a történet sem fogsz tudni változtatni rajta, csak engedd el. Ha megváltozik a külseje akkor úgysem fogsz már vonzódni hozzá.
2021. jan. 29. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem csak a külseje vonz. De hiába egy okos, művelt lány ha a teste torz és visszataszító lesz sajnos.
2021. jan. 29. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki, de tényleg MINDENKI szerint szép, szerinte viszont majd 200 plasztikai műtét után lesz az, én átgondolnám azt az "okos" jelzőt, mert tuti nincs nála minden rendben fejben...
2021. jan. 30. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg okos, csak komoly önképzavarral küzd amit sajnos nem akar beismerni. Volt már pszichológusnál de büszke rá hogy mennyire szétoltotta a nőt mikor szembesíteni akarta a problémáival 🤦‍♀️
2021. jan. 30. 15:04
 9/10 anonim válasza:
Muta már egy képet a csajról!
2022. dec. 22. 13:25
 10/10 anonim válasza:
Instán fellelhető a leányzó?:))
2023. júl. 25. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!