Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tagadja, hogy bejöttem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja, hogy bejöttem volna neki?

Figyelt kérdés
Van egy pánybaki nekem is hosszú ideig tetszett és ő rá 2 évre megmondta, hogy én tetszettem neki. Én erre nem válaszoltam hirtelen és ő azóta tagadja, hogy ilyesmi történt volna, hogy ő belátta volna, hogy tetszettem neki sőt azt mondja, hogy soha nem is jöttem be. Ráadásul ezt akkor közölte amikor neki barátja is volt és van is. Ti mi szóltok lehet még mindig érez valamit vagy miért tagadja, mert ha nem lenne már jelentősége úgyis mind1 lenne. Belátta, hogy tesltszettek neki más fiúk is és sokat mondott szűk társasági körben mindenki ismert mindenkit de engem nem mondott pedíg nekem mást mondott. Szerintetek miért van ez kérlek segítsetek!!!

2021. jan. 17. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pánybaki:D
2021. jan. 17. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Lány aki* kérlek ne akadj fel részlet kérdéseken
2021. jan. 17. 20:42
 3/5 anonim válasza:
100%

Először csak néztem, hogy mi az a pánybaki, de utána leesett.

Szóval...szerintem ha van barátja akkor hagyd. Lehet hogy szereted, de ha ő nem lép, nem tesz azért semmit hogy veled legyen, akkor engedd el. Ne te legyél az, aki tönkretesz egy kapcsolatot.

2021. jan. 17. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem, hogy játszadozik vagy mi van, mert már nagyon idegesít. Többször is rákérdeztem, hogy miért mondta azt, hogy bejöttem neki de tagadta, hogy atz mondta volna.
2021. jan. 17. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet...

1. Lehetséges, hogy sosem mondott ilyet csak hallucinálsz

2. Lehetséges, hogy cikinek érzi újra elismerni. Azt árulta el neked, hogy TETSZETTÉL neki, tehát már a múlt, barátja is van... nem tulajdonít ennek semmiféle jelentőséged és nem szeretné újra elmondani neked, mert egyértelműen látszik, hogy túlliheged ezt az egészet.

3. Nem akarja, hogy bezavarj a kapcsolatába.

4. Nem gondolta komolyan, rájött, hogy valójában nem is érzett semmit.

Stb...stb...stb.

Engedd el...

2021. febr. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!