Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Első csók történetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók történetek?

Figyelt kérdés
Ha van kedve valakinek leírni az első csókos történetét, azt szívesen elolvasnám.

2021. jan. 17. 16:08
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Borzalmas volt!

Összefoglalom...Oroszországban nőttem fel 4 éves voltam mikor kiköltöztünk! (Apukám orosz) 14 éves voltam és vártam a suli előtt apukámat hogy jöjjön értem!

Egyszer csak megált mellettem egy évfolyam társam és beszélgetni keztünk ki osztani a tanárokat...stb.

(A menő fiúk közé tartozott a suli szinte összes lánya bele szeretett...) Soha nem számítottam volna rá de nagyba meséltem neki valamit erre azt vettem észre hogy csak bámul...megkérdeztem hogy minden oké-e erre hirtelen magához húzott és megcsókolt nem szájra puszi nem nyelves hanem az a normál...előttem magától és azon vettem észre magam hogy mindenki fótóz és hogy apukám ott áll a kocsi mellett a parkolóban és csak néz...:(

Szerencsére értette a szituációt és hazafele könnyes szemekkel magyaráztam és ő pedig csak nyugtatott hogy semmi baj és ez normális dolog!

2021. jan. 18. 10:12
 12/18 anonim válasza:
100%
Gellérthegyen, az ölében tartott, megcsókolt
2021. jan. 23. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas volt! :)

Egy beöltözős buliban történt, barátnőmmel megbeszéltük, hogy egy sorozatbeli ikerpárnak öltözünk be, amúgy is egy magasak voltunk és hasonló alkatúak, tényleg nagyon készültünk, mi csináltuk a ruhánk, vettünk parókát, még színes kontaktlencsét is, sminkünk ugyanúgy, szóval na, elég jó "ikrek" lettünk a végére. A pultnál beszélgettem ismerősökkel, mire lehuppant mellém a srác, totál részegen, egyszer csak maga felé fordított, és megcsókolt. Először fel se fogtam, mivel ezzel a sráccal amúgy nem voltunk jóba, sőt, kifejezetten ellenszenves volt nekem, emellé még társult a tömény alkohol íz a szájából, meg szivarka szag az egész srácból. Eltoltam magamtól és elmentem, azt hittem valami béna szivatás volt a csók, de később megkeresett és bocsánatot kért, azt mondta, hogy a barátnőmnek nézett, és igazából őt akarta megcsókolni.

Egy évvel később jöttünk össze, 10 évig voltunk együtt. :)

2021. febr. 7. 01:07
 14/18 anonim válasza:
100%
18 vagyok. Igazából megmagyarázhatatlan érzés volt. Házibuliban történt. Pár hónapja ismertem a lányt és szerettem is, de ő csak barátként tekintett rám. Ezt többször is megbeszéltük, úgyhogy feladtam, hogy próbálkozzak, csak igyekeztem jó barát maradni. A bulin beszélgettünk kint kettesben és feljött ez a téma. Én nem is értettem miért hozta ezt fel és nem is tudtam neki mit mondani, de szerencsére félbeszakítottak. Utána bement mindenki, de én itt már nem akartam annyiban hagyni és kihívtam még egy picit beszélgetni bár nem éreztem magabiztosnak magamat akkor sem. Akkor történt, hogy ott mondtam neki valamit.. már nem is tudom mit, de a lényeg, hogy egyszer csak magához húzott és elkezdtünk csókolozni. Olyan hirtelen történt, hogy éppen csak át tudtam őt karolni. Elősször furcsa érzés volt, utána megszoktam és csak rá gondoltam közben. Most elősször nem azt éreztem, hogy az adrenalin végigfut rajtam, hanem mintha szétterjedt volna bennem mindenhová. Egy kis idő után meg csak jobban magamhoz szorítottam és azt akartam, hogy sose legyen vége ennek a pillanatnak, pedig már akkor tudtam, hogy ez soha többet nem fog megtörténni. Utána amikor abbahagytuk, egymásra néztünk egy pillanatra én csak annyit mondtam, hogy "Huuuh". Erre ő rámmosolygott és beszaladt a házba én meg egy kicsit még kint maradtam. Kíváncsi voltam egyébként milyen íze lesz, nem tudom milyen rúzst vagy szájfényt vagy akármit használt de nem is lényeges, mert inkább csak olyan Ő íze volt. Sajnos utána nem alakultak jól a dolgok és már nem is nagyon beszélek vele és nagyon hiányzik, de úgy döntöttem túl lépek a dolgon. Ettől függetlenül a csókját sosem felejtem el. :D
2021. febr. 7. 08:50
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Hmmm... Szószerint ma történt meg az első csók sztorim, szóval nagyon friss a dolog. Egyszerűen csodálatos volt. Elképzelni sem tudok ennél jobb dolgot.

A sztori amúgy elég bonyolult. A fiúval nem járok, és lehet nem is fogok. ( Nyomatja, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert az túl sok felelőséggel jár, én viszont baromira szeretnék vele öszejönni.) Osztálytársak vagyunk, teljesen más természet típus... Stb stb stb... Ja, pluszba az egész online alakult ki, mert ugyebár karantén. Szóval... Megbeszéltük, hogy jó elég, ma találkozunk. Így előtte hecceltük egymást hogy akkor csók lesz ma, szóval eléggé sejtettem hogy akkor meg fog történni, igazából baromira vártam. Ja, igazából kötöttünk egy buta fogadást is a csókkal kapcsolatban, hogy még "izgibbé" tegyük. Szóval ha én csókolom meg akkor csap nekem valami nagyon romantikus vacsorát( iszonyat érzelgős vagyok, ő meg abszolút nem szereti a nyálas dolgokat) ha meg ő csókol meg először akkor megfoghatja a mellem.

Aztán találkoztunk, először dumálgattunk semmi extra. Aztán kicsit elcseszte a dolgot, mert előhozta újból ezt az egészet. Ő nem akar barátnőt, meg hogy 90% hogy szétmegyünk ő nem akar látni nap mint nap, hogy ő max csak egy barátság extrákba belemenne, mert amúgy nagyon bír és hogy szépnek tart stbstbstb. Szószerint felállt a szőr a hátamon... na mindegy... mondtam neki hogy akkor én most indulok haza, mert barátság nem kell.... Igazából ezután nem tudom hogy volt pontosan a csók, szószerint egyszerre csókoltuk meg egymást, vagy én őt hamarabb nem tudom. Először bénán ment, fogaztam, azt se tudtam mit csinálok... Aztán mondta lassan, hogy hátrébb a fejet, ez nem jó stb... De annyira természetes volt az egész, így... Mintha mindig ezt csináltuk volna, szószerint nem bírtunk szétválni, túl jól sikerült...

A barátság extrákkal-os rész meg hát... Egy óra folyamatos csókolózás után valahogy neki is elfelejtődött, bár lehet ezt a csodás rögeszméjét majd megint előszedi.

Szóval így történt, nekem hála istennek szuper élmény lett a smárolás :))

A sztori folytatása kérdésesebb, hogy ilyen szuper marad e, de legalább a csók az túl jó Xdd

2021. febr. 21. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Helló . Az én történetem pontosan 1983 október 23 án kezdődött . Nem nehéz emlékeznem ugyan is első éves voltam a közép iskolában és a szomszéd település vendégségi bálján történt előre megtervezett hirtelen felindulásból..... az nap szerelmes lettem nagyon egy falumbéli egy évvel idősebb lányba akit óvodától kezdve ismertem az egész álltalános iskoláig de szerintem egy mondat nem hangzott el köztünk addig a bál ig :) a bál előtti héten lettem figyelmes rá hogy ez a lány a szeme sarkából figyel ami nagyon de nagyon fel izgata az egóm ..... egy évvel idősebb tapasztalt .... stb. sőt még a bál előtti nap meg is kérdezte megye e a bálba... Hát igen semmi nem tarthatott vissza mentem ...sőt még fel is kértem táncolni.... s persze lassúzás után igen meleg volt a bálban ..séta és az első csók.. amit részletezek később...

Nos az ominózus jössz a bálba..felszólítás után hirtelen inamba szált a bátorság láttam én már sok mindent csak még úgy isten igazából sosem csináltam csak játékiból...szerencsére voltak "tapasztalt" barátaim akik mindent tudtak amire szüksége lehet egy 14 éves mindenre elszánt "első bálozónak" Feri barátom gyakorlott csajozó volt 16 évesen s őt mertem meg kérdezni, hogy kell igazából "smárolni" nagyon segítőkész volt és elmondta ha oda kerül a sor nyisd ki a szád s a nyelved dugd a szájába és körözz a nyelveddel a nyelve körűl.... hű ha jobb lett volna nem kérdezni inkább ....ami izgalmat én át éltem az ominózus bálig hát azt senkinek nem kívánom valahogy nem tudtam ezt az egészet elképzelni.... sőt biztos voltam benne, hogy én ezt elfogom rontani De mint az lenni szokott mikor bizonytalan vagyok akkor dumálok dumálok és majd lesz valahogy ..igy is lett kimentünk a lassúzás után levegőzni egy kicsit nagy zavaromba beszéltem én mindent azt sen tudom mit mind addig míg a lány le nem lassított a sétálással s fel nem mutatatott a szép csillagos égre és megkérdezte szereted nézni a csillagokat ??? nézd nekem ez a kedvenc csillagom mutatott rá három gyönyörű csillagra az égbolton... /őszintén ??? nem tudom hogyan csináltam, hogy 14 évig nem is érdekelt hogy mi van a fejem felett éjszaka de én soha eddig a napig nem nézegettem a csillagokat/ lányos zavaromban :) hirtelen azt válaszoltam,... hogy tényleg az a három ??/igy utólag az orion /hát akkor mától nekem is az a három csillag a kedvencem...... csend csend egyszer csak éreztem, hogy szép finoman megfogta a kezem ...éreztem, hogy izgult ő is ..a válamra hajtotta a fejét s nem szólt csak nézte a csillagokat miközben olyan puhán de magabiztosan szorította a kezem hogy a szívem még most is bele sajog az érzésbe.... egy szó nem sok de annyit sem tudtam kinyögni Nem tudom mi vezérelt talán az ösztönöm vagy valami más de szépen lassan minden előre eltervezet hülyeséget magam mögött hagyván megfogtam a másik kezét majd szépen óvatosan adtam egy puszit a homlokára majd az arcára.... s ő viszonozta....megcsókolt .... s én olyan szerelmes lettem hogy csak na ...emlékszem csók közben a megkönyebülésre, hogy ezért nem kelett volna ennyire izgulnom hisz ez tényleg nagyon könnyű...... és nagyon de nagyon jó... Nos ez az én történetem ekkor lettem a csók és a csillagok rabja .... most túl az ötvenen ha fölnézek az égre akkor minden nap érzem az első csók édes ízét ... helyesírásért bocs.....

2021. márc. 24. 20:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi történeteket mindenkinek! Jöhetnek még!
2021. ápr. 10. 19:17
 18/18 Jkg341 ***** válasza:
Bárcsak lenne... 16/F
2021. ápr. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!