Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak vagy várjak rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srác aki tetszik nekem és én is neki(a jelekből következtettem és ide is írtam már ki kérdést és mind pozitív visszajelzést kaptam), de nem merek ráírni. Mi van ha nem tudja a nevem? Nem ismer meg(csak snapchaten tudnék írni) S nem ír vissza? Tönkre tenném magam és egész végig azon kattognêk hogy vajon mit fognak gondolni vagy mekkora hülyeséget csináltam. Plusz jön a legnagyobb gond...alig beszélem a nyelvét. Kiköltöztünk Németországba...már egy éve tetszik, annyit sírtam miatta hogy az nem igaz, pedig nem is ismerjük egymást. Egyszer se beszéltünk még. Egy évvel nagyobb mint én. Kérlek segítsetek. Nagyon fontos2021. jan. 10. 19:14
1/9 anonim válasza:
Hát valószínűleg válaszolna, s akkor elmagyarázhatnád ki vagy, persze ahhoz hogy beszélgessetek tudnod kell a nyelvén, másképp nyilván off az ügy. Ha szerinted tényleg tudnál vele beszélni akkor írj rá, egy év után már nincs hova többet várni ilyesmivel...
2/9 A kérdező kommentje:
De mi van ha hülyének fog nézni?
2021. jan. 10. 19:27
3/9 anonim válasza:
Nem azért fog hülyének nézni mert ráírsz. Ez nem olyan nagy dolog alapvetően.
4/9 A kérdező kommentje:
Vagy mi van ha a suliba elmondja mindenkinek? S mindenki rajtam röhög
2021. jan. 10. 19:31
5/9 anonim válasza:
Áhh egy ártatlan kis irogatás nem kavarhat akkora port, ráadásul neki se igazán hiszem hogy előnye származna ebből. Aki ilyent csinál, inkább azzal van a baj, de hamar le is csengene.
6/9 A kérdező kommentje:
Így is ciki lenne hogy nem német létemre rá írnék 😖
2021. jan. 10. 19:41
7/9 anonim válasza:
De ennyire nem tudod a nyelvet? Vagyis na, ha már ott élsz, akkor gondolom beszélni csak tudnál vele, s biztos megértő lenne, nem te tehetsz róla hogy nem születtél németnek, ez nem kéne nagy gond legyen ha úgyis tanulod a nyelvet.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyjából megy, de nem is ezen aggódok. Mi van ha elutasít?
2021. jan. 10. 19:51
9/9 anonim válasza:
Ha konkrétan elutasít, akkor majd kénytelen leszel túllépni rajta. Nem könnyű, de olyankor csak az marad. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!