Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljak szerelmet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljak szerelmet egy lánynak ?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomba kb 3 éve ismerem és nem nagyon szoktunk beszélgetni csak nagyritkán már amikor az osztályomba jött akkor odáig voltam érte és hát 3 év alatt alatt már el szeretném mondani neki hogy szeretem főleg hogy 1 év után már már nem fogunk többet találkozni. Ja és kicsit nagyon zárkózott vagyok így a beszélgetés nem szokott (fog ) működni.

2021. jan. 9. 11:07
 1/3 anonim válasza:
90%
Ha nem szoktál vele beszélgetni,akkor elég nehezen fog menni... próbálj meg vele előbb
2021. jan. 9. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Hát így inkább sehogy, először beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, találkozgassatok, aztán ha úgy látod, hogy vevő rád, akkor szerelmet vallhatsz, de így, hogy még beszélgetni sem igazán szoktatok, ez így sok, ne ronts mindjárt ajtóstul a házba!
2021. jan. 9. 11:25
 3/3 Dalma2006 válasza:
Beszéltél már vele mesn? Lehet hogy úgy könyebben menne a beszélgetés. ☺️
2021. jan. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!