Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi hátrányom származhat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hátrányom származhat abból, hogy bejelölöm/ráírok a fiúra aki tetszik?

Figyelt kérdés
Facebookon, nekem nincs profilképen, ő nem facebookozik, de messengeren írnék rá, elméletileg vissza kellene hogy jelöljön, osztálytársak is vagyunk. Példákat kérek, mi lehet ebből a hátrányom

2021. jan. 8. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az égegyadta világon semmi hátrányod nem lehet belőle, úgyhogy hajrá és írj neki :)
2021. jan. 8. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Még a végén össze is jöhetsz vele.
2021. jan. 8. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá. Nincs hátrány.
2021. jan. 8. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan ráírsz, abból bajod nem lehet. Ha nagyon bénán csinálod, akkor kinevethet. Írj rá, nem lesz baj!
2021. jan. 8. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
ha nem fészezik hogy fog válaszolni? azt fogod hinni, semmibe vesz mert nem is reagál, közben meg szimplán nem olvasta. miből gondolod hogy használja a messengert? én minden facebook alkalmazást kiirtottam a telefonomról mivel lopja az adataimat
2021. jan. 9. 07:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Van Messenger csoport amiben mind2en benne vagyunk és ott látom hogy nézi az üzeneteket.
2021. jan. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!