Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem bírja neki elmondani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja neki elmondani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány aki nagyon, de nagyon tetszik. Van egy jó barátom neki nem tetszik a lány (rossz hírneve miatt meg ilyenek, de azért megrakná) de a lánynak tetszik a barátom... szóval a barátom mindig kocsog vele, de a lánynak igyis tetszik ezért szóltam a haveromnak hogy ne ölelgesse már mert szarul esik. Erre nem ölelgeti, de a lany igyis mindig kiharcolja ma is tesi előtt megfogta p*csét és megolelte (kérdés a barátom mi a telibe b*szott jó k*rva életbe nem bírja azt mondani neki hogy hagyja békén mert ot nem érdekli) tudom buta kérdés de annyira lehuz az életről ez (ha nincs kocka hasad nem kellesz) szóval szerintetek bejön a barátomnak a lány vagy egyszerűen egy büdös kocsog?

2021. jan. 7. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyerek. És az egész szitu nagyon gyerekes
2021. jan. 7. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azért,mert ez az egész helyzet imponál neki. Megkapja azt a figyelmet a csajtól,amit te nem. Igaz,hogy neki nem tetszik (de ebben biztos vagy? nem egy szemét barát van,aki becsapja a haverját, és az érzéseivel játszik) de ahogy te is írtad, azért "megrakná".

Ha fiús logikával nézem,akkor miért ne? Tetszik a lánynak, hát akkor miért ne? Egy alkalom ;)

Viszont lány vagyok... Nem lehet olyan szemét ez a barát,ha kérésedre nem ölelgette tovább a lányt. Viszont azt kérted,hogy mondja meg hogy hagyja békén a lány?

Nekem inkább a lányról vannak negatív gondolataim,de az nem fontos ;)

2021. jan. 7. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az a csaj egy r*banc, ha a suliban f*szokat fogdos meg mindenkit ölelget. A helyedben nem jönnek össze vele, az első alkalommal lepattintana és lelépne egy jobb pasival.
2021. jan. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!