Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kép alapján szerelem?
Egy hónapja beszélgetek egy lánnyal, aki nagyon bejön nekem, élvezem a beszélgetést vele. Online ismerkedtünk meg, közös ismerős nélkül. Még nem került sor találkozásra, mivel nagyon messze lakunk egymástól.
Nem vagyok benne biztos, hogy érez-e egyáltalán valamit irántam, eddig lényegében 1-1 képet láttunk a masikról, mivel egyikünk sem nagy posztolós :D
Szerintetek ez alapján érdemes lenne elmondani mit érzek iránta, vagy még felesleges?
Előre is köszönom az értelmes válaszokat!
Koszi mindenkinek!
Ha meg vannak velemenyek, nyugodtan irjatok le
A 8-as válaszoló egyébként jót írt.
Igazából pedig, az lehetséges, hogy bejön neked a lány, szépnek találod a külsejét, viszont a szerelem egy mély érzés (kellene, hogy legyen) alapvetően, amihez ismerni kell a másikat. Úgyhogy én is azt ajánlom, mint az előttem szóló (12-es); találkozz vele. :))
nagyon sok kapcsolatban még aktív, személyes randizás, járás esetén is előfordul, hogy probléma, hogy az egyik fél előbb mondja ki, hogy "szeretlek", mint a másik úgy érezné. mondjuk szerintem ezt ők is túllihegik, de ettől még előfordul, hogy ez probléma.
amikor meg még nem is találkoztatok, akkor pláne nagyon korai ilyet kimondani. azt nyilván mondhatod, hogy szeretsz vele beszélgetni, meg nagyon érdeklődsz iránta, szeretnéd jobban megismerni, stb.
egyébként még élőben ismerve, akár már együtt lakva is nagyon nehéz kérdés tud lenni, hogy valami tényleg szerelem, vagy csak erős fellángolás és élőben ismerve a másikat is előfordul, hogy az ember csak kivetíti a másikra az érzéseit, szebbnek, jobbnak, tökéletesebbnek látja a másikat, mint amilyen - lényegében ez a szerelem rózsaszín köde, ami meseszéppé teszi a valóságot. viszont egyáltalán nem biztos, hogy egymás valóságával hosszú távon képesek is vagytok együtt élni. a távkapcsolatban pedig ebből nagyon sok nem jön át, így méginkább idealizált, eszményi, elképzelt a dolgok jó része.
azt is érdemes mérlegelni, hogy egy távkapcsolat mennyire működőképes. ha messze laktok és ez jó darabig nem is fog megváltozni, akkor nem tűnik túl sok esélye, hogy ez a kapcsolat komolyabbra forduljon. ez az országon átutazós néhány órát együtt töltős megoldás nem túl működőképes és hosszú távon nem is lesz elég egyikőtöknek sem - de még ha elég volna, akkor is elveszitek vele a lehetőséget magatoktól, hogy egy rendes kapcsolatot találjatok elérhető közelségben, akivel képes működni is. ha van rá reális esély, hogy belátható időn belül közelebb költöztök egymáshoz, pl. suli vagy munka miatt, akkor lehet értelme addig fenntartani. de ha több hónapot, pláne éveket kell rá várni, míg ilyesmi szóbakerülhet, akkor addig nem érdemes szerintem ezt a helyzetet fenntartani, mert sok jó nem sülhet ki belőle. persze barátok, levelező társak lehettek bármilyen hosszan és ha később úgy alakul az élet, akár többet is kihozhattok belőle. de abban a reményben ringatni magatokat és egymást, hogy ti most így jártok és hűségesek vagytok egymáshoz, emiatt mással nem ismerkedtek, jártok, komoly hiba volna, ami később elfecsérelt idővé fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!