Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kép alapján szerelem?
Egy hónapja beszélgetek egy lánnyal, aki nagyon bejön nekem, élvezem a beszélgetést vele. Online ismerkedtünk meg, közös ismerős nélkül. Még nem került sor találkozásra, mivel nagyon messze lakunk egymástól.
Nem vagyok benne biztos, hogy érez-e egyáltalán valamit irántam, eddig lényegében 1-1 képet láttunk a masikról, mivel egyikünk sem nagy posztolós :D
Szerintetek ez alapján érdemes lenne elmondani mit érzek iránta, vagy még felesleges?
Előre is köszönom az értelmes válaszokat!
1: Hasonlóan gondolkodok én is, de mondta, hogy szülei nem igazán engedik sehova, tehát nekem kéne utazgatnom mindig fél napot oda és fél napot vissza, és lényegében alig tudnánk együtt tölteni időt. + itt a korona is. Ezert hajlok arra, hogy lehet hagyni kene az egeszet
2: Facebookon beszélgetünk, és igen, rendesen ismerkedünk. :D
Ott vannak ismerősei is, régebbi képei is, tehát nem egy pasival beszélek, biztos. :)
Szerintem neten szerelmet vallani gáz. Személyes ismertség után is, viszont egy teljes online kapcsolatnál nagyon.
Ez az én véleményem, ettől függetlenül te csinálhatod máshogy nyilván.
Az lenne a jó, hogyha fél úton találkoznátok. De ha neked kell mondjuk az első egy, két talán odamenni, akkor gondolom a szülei is ott lennének, és akkor velük is megtudsz ismerkedni, ekkor kell jó benyomást kelteni és talán akkor engedékenyebbek lesznek.
Ha jobban belegondolsz logikus, hogy nem akarják elengedni olyan messze a lányukat egy idegenhez.
Ha annyit írsz hogy tetszik és jobban meg akarod ismerni, az más. Az szerintem normális.
"hogy tetszik, és szívesen megismerném még közelebbről is"
Ez szimpátia kifejezése, teljesen oké.
Szerelem bevallása egy kép alapján szürreális, érzelmi túlzás. Ha leírod neki úgy gondolja el vagy tévedve az érzéseidben, vagy beteg vagy, vagy hazudsz.
Amikor egyébként nekem küldtek lányok képet magukról, elmondtam egyből, hogy szépnek tartom őket, ha tetszettek. Ha több képet küldtek, kiemeltem azt is, melyik az ami kevésbé tetszik. Értékelték az őszinteségemet, nem tartottak nyáladzónak, mert bevallottam, ha nem voltak szimpatikusak.
6,8: Igen, rosszul tettem fel a kérdést. Interneten, randik nélkül én sem vallanék szerelmet, igazatok van. XD
Es igen, en mennek nyilvan hozza, ezt alap dolognak tartom.
Es ahogy irtam, nem szerelmet vallanek, hanem valami ilyet irnek "tetszik és jobban meg akarod ismerni".
7: neked is koszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!