Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszett nkm egy fiú akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett nkm egy fiú akivel beszélgettem de én kerestem ő nem és néha rakok ki insta storyt azt a kis felhúzós kis ízét és ő felhúzza teljesen meg kiraktam múltkor h ask storyba ő meg írta mizu meg h vagyok akk most mi van? mert eddig nem érdekeltem

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 10:38
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja btw 15 eves lany vagyok

O meg 15 fiu

2021. jan. 3. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akar tőled valamit. Irogass vele, chatalj vele, stb.
2021. jan. 3. 14:18
 3/3 barbara tóth ***** válasza:

nyugodtan írj rá, semmi baj nem lesz belőle az égvilágon. Manapság egy messengeres beszélgetésből tökre sok minden kialakulhat, vedd lazán, és kezdj el vele beszélgetni, aztán megismered jobban remélhetőleg, és meglátod mit tudtok kihozni a dologból.

Sok sikert:)

2021. jan. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!