Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Instagramhoz milyen app van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Instagramhoz milyen app van?

Figyelt kérdés
sziasztok! instagramhoz van olyan app ami megmutatja hogy kik keresnek ra a profilodra stb.. ugye van ez a repost+ es ha megveszem 5 dollarert az elofizetest megbirom nezni? vagy valami mass appot vallaszsak inkabb?

2021. jan. 1. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Hmm, engem is érdekelne.
2021. jan. 1. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen app, csak az 5 dollarodra es legfokepp a belepesi adataidra vadasznak.

Ne telepits semmi ilyet!!!

2021. jan. 1. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kétesnek tűnik. Amúgy pedig mi értelme 🤷
2021. jan. 1. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az ilyesmihez fel kéne törni az Instagram rendszerét, hogy titkosított infókhoz juss, nem valószínű, hogy engedik, hogy ilyesmi fenn legyen az App Store-ban, ha tényleg működik. Szóval valószínűleg az összes ilyen app kamu.

Na de mivel a kérdést a szerelem kategóriában tetted fel, gondolom azt szeretnéd meglesni, hogy szíved választottja mennyit nézegeti a profilodat. Ha eltaláltam, akkor szerintem hagyd az ilyen cseleket, és inkább közvetlenebb módon próbáld megtudni, hogy mit gondol, pl beszélj vele, hidd el, hogy semmi nem lenne egyértelműbb annak tudatában, hogy tudnád milyen gyakran nézegeti a képeidet. (Ha esetleg valamilyen más kapcsolatban állsz azzal, akit csekkolnál, pl ex, akkor is ugyanez a helyzet)

2021. jan. 1. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan információ, amit csak az Instagram közölhet ki. Számos ilyen app van már amit le lehet tölteni és akkor tudod hogy ki nézegeti a profilod meg milyen gyakran.

De gondoljunk már bele, hogy ha az Instagram ezt kiadná, akkor azt a saját alkalmazásán belül tenné. Mást miért vonna be?

Plusz az hogy ilyen sok app terjeng a neten az azt mutatja, hogy hamis információkat mutatnak különben az Instagram már leszedte volna.

Ezek csak adathalász cégek, amik megnézik hogy te kiket szoktál nézni és akkor azokból bedobál párat aztán kész.

2021. jan. 1. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Van ilyen app. Nem töltenék le,mert az instagram letudja ellenőrizni és letilthatja a fiókod.
2021. jan. 1. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Bocsi hogy így belekérdezek, de akkor az az app csak regisztrált insta fiókokat mutat vagy face fiókot is?

Mert pl nekem nincs instám, de volt már akikre rákerestem kiváncsiságból 🤣

2021. jan. 1. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Followers+

Mondjuk itt a profilképek el vannak homályosítva, szóval jó matekozást!:D

2021. jan. 3. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
[link] ajánlom végigolvasni
2021. jan. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!