Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret de közben mással van, mit tegyek?
A barátommal 1 évig voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást sokan irigyeltek minket hogy milyen boldogak vagyunk. Életem eddigi legjobb időszaka volt ez. Nyílván néha voltak vitáink és róla tudni kell hogy a volt pasim kicsit gyerek volt még. Néha elég éretlen is. De ennek ellenére is ugyanúgy szerettem. De valami történt. Az 1 éves évfordulónk után egy nappal irt neki egy lány hogy régóta figyeli őt. Tudni kell hogy a volt barátom sosem csalt meg egy év alatt egyszer sem és maximálisan megbíztunk egymásban. Soha senkinek nem kezdeményezett és ha mások kezdeményeztek nála sosem mindig tapintatosan elmondta hogy vagyok neki. Ugyan ez fordítva. De mikor a lány leírta neki mit érez (eléggé érdekee mivel külső alapján ítélte meg a barátom, nem is ismerte) akkor a barátom válaszolt neki és megváltozott köztünk minden. Már 2hónapja külön vagyunk. Ő azzal a lánnyal találkozgat és már csók is volt tudtommal..de folyton ír nekem és néha olyanokat mond hogy hiányzom, célozgat, és nem tud el engedni. Ezzel engem teljesen össze zavar mert túl kéne lépnem szerintem..de nen akarok haraggal elválni és maradni szeretnék jóba vele de így nem megy mert elbizonytalanít hogy nem tudja mit akar tőlem..folyton felhozza a múltat is. Igen ebből is látszik hogy nem tud döntéseket hozni és mennyire gyerek még. És igen egy okos nő már rég lépett volna a helyemben..de tanácstalan vagyok mert azt mondta lejet még esély kettőnk közt és ne hagyjam veszni ezt. Ugyanakkor saját magam teszem ezzel tönkre de valahogy nem tudom mégsem el engedni. A múltban mindketten hibáztunk bevallom én is hisztiztem néha és többet akartam hogy törődjön velem, de ugyanakkor ő is sokszor hazudott nekem és ő is hibázott aprósságokat. Tényleg ilyen könnyen el lehet valakit venni? Nekem ez furcsa..nem gondoltam hogy ilyen könnyen adja magát a barátom. És azóta nagyon rossz társaságban van!
Ti mit tennétek most a helyemben?
(Gyűlölködő és rosszindulatú kommentek kíméljenek most légyszíves!) Tanácsra van szükségem nem okoskodásra.
Édes szívem, max azért lehettek együtt mert a csajszi elutasítja. És akkor neki ott leszel mert tudja hogy akármi van, te szereted.
Én szerintem engedd el. Köszönj el tőle becsületesen és ne beszélj vele többet.
Tiltsd le. Így járt. Ha annyira szeretne, akkor már nem is találkozgatna azzal a lánnyal. A megbánás ott kezdődne, hogy rájön, mégis téged szeret, de akkor nem randizgat mással.
Ebből látszik, hogy kamu az egész.
A fiú kíváncsi a másik lány szerelmére is, később majd dönt, melyikőtöknél maradjon.
Ffi.
Köszönöm a válaszokat! :)
Lépni fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!