Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért állítja valaki azt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja valaki azt, hogy nem szeret és közben nem akarja, hogy mást szeressek?

Figyelt kérdés

Ez talány számomra.Egy fiú aki többször megbántott,féltékennyé akart tenni,mindent megtett annak érdekében hogy idegesítsen és elszomirítson,miért fél tőle annyira,hogy esetleg elfelejtem és mást fogok szeretni?Mikor találkozunk mindig megölel,megpuszil,de nem beszélünk elég rég óta.(Mióta megharagudtam rá)

De azért az ölelés nem marad ki...Nem furcsa?Azt tervezem ,hogy ezen túl nem találkozok vele,hisz többször "tudomásomra hozta"(NEM MONDTA SZEMÉLYESEN)hogy nem szeret.

2017. jan. 23. 01:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a srácok csak szórakoznak. Én sem tudom mi a céljuk, van egy ilyen haverom, és nem is értem miért csinálják. lehet hogy az egojukat növelik, vagy csak másoknak vágnak fel. Nem tudom, de az ilyen embereket az életedből hagyd ki nagy ívben. Elég jót, és aranyos dolgot csinál, hogy magánál tartson, de kihasznál csak. Teljesen felejtsd el, ne tettesd, ne kéresd magad. Felejtsd el, ha kell vessz össze vele keményen, de koptasd le. Az ilyenek fogják megakadályozni, hogy legyen egy normális barátod. 17/f
2017. jan. 23. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy önző idióta, aki birtokolni akar. Nem akar együtt lenni veled, de azt szeretné, ha kb a játékbabája lennél.

Én a helyedben nem hagynám, hogy játszadozzon veled egy ilyen semmirekellő alak.

2017. jan. 23. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallottatok már a se veled se nélküled kapcsolatról? Na ez pont ilyen!
2017. jan. 23. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2017. jan. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!