Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érezhet? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet? Van egyáltalán valami esélyem?

Figyelt kérdés
Bi lány vagyok es egy nagyon jó lány barátnőmbe estem bele. Elég régóta tart és a poén az,hogy nagyon rásegít ő is erre, mert amikor kezdem kicsit elfelejteni, akkor újra történik valami. Ez alatt azt értem, hogy nagyon sokszor flörtöl, ölelget, az ölembe ül, fogja a kezem és hasonlók. Meg olyan félreérthető dolgokat mond és ír amiket nem tudok hova tenni. Gondoltam rá hogy poénkodik de ahhoz meg már egy kettő kicsit sok. És egyébként szoktunk hasonlokat csinalni mindegyik baratnommel de az valahogy mas, nem tűnik komolynak. Lehet hogy ezt is csak én látom bele mert szerelmes vagyok, de nagyon frusztrál hogy mindig elkezdek reménykedni aztán meg sincs semmi. Lehetséges hogy valóban hetero és csak nem gondolja hogy kicsit túlzásba esik néha? Mármint ugy ertem hogy nem tudja hogy belőlem mit vált ki ezzel. Mert egyébként mindig áradozik ha pl egy filmben jól néz ki egy pali. Máskor meg azt mondja hogy nem akar barátot. Annyira osszezavar a viselkedése.

2020. dec. 26. 00:32
 1/4 anonim válasza:
89%
Szia! Azzal jársz a legjobban, ha elmondod neki, mit érzel, és rákérdezel, hogy viszonzott-e. És hogy ha nem, akkor mehet minden ugyanúgy mint eddig, csak ő is tudni fog erről és tekintettel lesz rád. Ha viszonzott, akkor az mégjobb :D
2020. dec. 26. 01:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pán vagyok, ugyanígy jártam az egyik barátnőmmel. Kétértelmű jeleket adott, nem tudtam hova tenni. Elmondtam neki, hogy mit érzek, és legnagyobb örömömre kiderült hogy viszonozza. 2 éve vagyunk jelenleg együtt. :)
2020. dec. 26. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
De hogyan mondjam el neki? Ha visszautasít akkor sose lesz már a régi a barátság sem. Túlságosan félek hogy visszautasít
2020. dec. 26. 20:23
 4/4 anonim válasza:
88%
Ha igazán jó barátok vagytok, a régi lesz. Kapásból három kettes csapatot ismerek akik barátok, bevallotta az egyik a másiknak hogy több van, de nem volt viszonzott, és ment minden a régiben. Olyan ismerősöm pedig nincs akinek ráment volna a barátsága.
2020. dec. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!