Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon sosem szeretett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sosem szeretett?

Figyelt kérdés

Nemrég eltörtem a bokám és műtötték is egyszer. Eltelt pár hét és most már tudok járni de csak bottal.

A barátnőm tegnap benyögte, hogy ultra gáz ez a bot és vagy legközelebb otthon hagyom ha találkozunk, vagy nem jön velem sehova. Mondtam neki, hogy e nélkül nem tudok menni és még fél évig biztos velem marad ez a szar, ezzel nem tudok mit csinálni. Ezután mondta, hogy akkor bocs, de velem így nem fog mutatkozni, mindenki minket fog nézni, meg nem egy nyomorékkal képzeli el az életét.

Azóta sem térek magamhoz, még azt sem döntöttem el, hogy sirjak-e utána, vagy örüljek, hogy nincs itt. Tudom, hogy 22 éves vagyok fiatal, de így még senkinek sem sikerült megbántania.

2020. dec. 21. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, idejében megszabadultál egy lelketlen, idióta, felületes (csak a külsőre adó) leendő szipirtyótól.
2020. dec. 21. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, ennél még egy idegentől is kedvesebb szavakat kap az ember általában.. Én azért még "szépen" haza is küldtem volna, hogy akkor nem kell velem mutatkoznia, mehet isten hírével. :D
2020. dec. 21. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felületes! Nem is érdekled igazán, ha az ilyesmi zavarja! A helyedben szakítanék vele.
2020. dec. 21. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég durva. Nem tudom valaki, hogy lehet ennyire felszínes.

Még jó hogy viszonylag időben kiderült, hogy ő ilyen.

Egy percig se sajnáld! Egy jó társ ilyenkor mindenben támogatna.

2020. dec. 21. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, Ön idejében megszabadult egy vérbeli érzéketlen idiótától.
2020. dec. 21. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan pletykáld ezt mindenkinek, hadd tudjon mindenki hogy mekkora egy fasz az a csaj
2020. dec. 22. 01:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól látod, sosem szeretett...

Én a helyedben ezt elengedném, és keresnék egy olyan lányt aki nem ennyire felületes, bunkó, hülye pics@.

16/F

2020. dec. 22. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
hosszútávon tényleg jó hogy nem pazarolsz éveket egy ilyen felszínes lányra és nem hiszem hogy igazán szeretett
2020. dec. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!