Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sosem szeretett?
Nemrég eltörtem a bokám és műtötték is egyszer. Eltelt pár hét és most már tudok járni de csak bottal.
A barátnőm tegnap benyögte, hogy ultra gáz ez a bot és vagy legközelebb otthon hagyom ha találkozunk, vagy nem jön velem sehova. Mondtam neki, hogy e nélkül nem tudok menni és még fél évig biztos velem marad ez a szar, ezzel nem tudok mit csinálni. Ezután mondta, hogy akkor bocs, de velem így nem fog mutatkozni, mindenki minket fog nézni, meg nem egy nyomorékkal képzeli el az életét.
Azóta sem térek magamhoz, még azt sem döntöttem el, hogy sirjak-e utána, vagy örüljek, hogy nincs itt. Tudom, hogy 22 éves vagyok fiatal, de így még senkinek sem sikerült megbántania.
Hát ez elég durva. Nem tudom valaki, hogy lehet ennyire felszínes.
Még jó hogy viszonylag időben kiderült, hogy ő ilyen.
Egy percig se sajnáld! Egy jó társ ilyenkor mindenben támogatna.
Igen, jól látod, sosem szeretett...
Én a helyedben ezt elengedném, és keresnék egy olyan lányt aki nem ennyire felületes, bunkó, hülye pics@.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!