Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra összejöjjunk es megbocsassak neki?
Figyelt kérdés
Tehát... az a helyzet hogy 16 éves gimis lány vagyok és a barátom másodszorra(!!!) csalt meg. Vagy két hete történt de még mindig nem bírom feldolgozni. És két napja idejött az házunk elé es egy csokor rózsával bocsánatot kért és elmondta higy szeret. De kb ket hetig nem irt nem kert bocsanatot meg semmi. Es en szeretem de nem akarom visszafogadni hisz megcsalt. És ő pont az ,,fuckboy” fajta de velem mindig annyira aranyos volt meg annyi áldozatot hozott ertem igy nem mondhatom hogy csak a szexre kellettem mert tudom hogy fontos voltam neki és ő is nagyom az nekem. nélküle olyan üresnek érzem magam...2020. dec. 20. 00:55
11/11 anonim válasza:
Könnyen lehet ítélkezni, hogy csak ennyire tartsa magat stb. De ez nem egy egyszerű dolog. Engem is megcsalt a barátnőm es 1 evig hazutott rola. Az a baj, hogy altalaba az ilyen embereket találják be ezek a rohadekok akik igazán tudnak szeretni de sajnos ezt ok nem ertekelik. Elobb utobb el kell engedni ezt en is tudtam legbelul hiaba huztam még vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!