Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fajna ha igy dobnanak titeket?
Figyelt kérdés
Baratommal 3 napja szakitottam. Szerelmes voltam bele,szerettem de azt ereztem h o egyatalan nem viszonozza mar egy ideje btw 7 honapig voltunk egyutt. Azt mondta h felole nem mukodik ez a kapcsolat es csak azert volt benne mert latszott rajtam h szeretem es nem akart csalodast okozni2020. dec. 17. 17:52
1/3 anonim válasza:
Nos, velem nem történne ilyesmi, mert a kommunikáció alap egy kapcsolatban...
Nálatok ez nem működött, így a kapcsolat sem. Ez van. Minden szakítás fáj. Nálatok viszont legalább végül őszinte volt. Hidd el, ennél jóval nagyobb pofáraesés is lehetett volna belőle.
2/3 anonim válasza:
Igen, mert rosszul esne, hogy kvázi sajnálatból volt velem. Illetve "dühös" is lennék, hogy a gyávaságát egy ilyen kifogással takarja.
3/3 anonim válasza:
Sajnálnám azt a 7 hónapot, persze hogy mérges lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!