Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon tetszik az angoltanárnő a sulinkban? Még csak kistanár, kb 24-25 éves, nagyon szimpatikus a személyisége, és nagyon vicces nőci.
Figyelt kérdés
Esetleg más volt hasonló helyzetben? Ha igen, kérjek írjatok privátban. Egyébként gyakorlóiskolába járok, szóval megszokhattam volna már a kistanárokat,de ő valahogy olyan más...2020. dec. 11. 19:09
11/21 A kérdező kommentje:
Ságvári, igen.
2020. dec. 11. 22:39
12/21 anonim válasza:
És tökvéletlen nem rímel nevére a repeta?
13/21 anonim válasza:
Összegyűlnek itt a Ságvárisok. 😂
Én egy évvel fiatalabb vagyok mint a kérdező. Nálunk is volt angol kistanár de nem hinném hogy egy hallgató tanít egyszerre több osztályban. De a miénk házas volt... 🤔
14/21 anonim válasza:
Hát pedig taníthat több osztályt tho. FYI
15/21 A kérdező kommentje:
Wow, mennyi Ságváris! Hello. Taníthatnak két osztályban,ha a nagytanár úgy akarja! Akiről én beszélek, ő is tanított 11.ben és nálunk 12.ben is. 13-as válaszoló igen, a rím stimmel, erre rímel valóban a név. És nem az,akire 14-es gondolsz, ő neki K-val kezdődik a neve.
2020. dec. 12. 12:51
16/21 anonim válasza:
Általánosban nekem is volt egy angoltanárom, aki nagyon szexi volt. 14 évvel volt idősebb nálam. Nem igazán érdekelt a Past Perfect meg a befejezett múlt, inkább a seggét meg a mellét bámultam.:)
Ha nincs pasija, akk nyomulj rá, irogass vele stb.
17/21 anonim válasza:
Kistanár vagyok én is csak nem arrafelé. Felejtsd el, nagyon etikátlan lenne, ha összejönne veled, de persze úgyse fog. Aki minimálisan is professzionális az ilyesmit nem csinál, nem férfiként tekint rád amúgy sem, hanem gyerekként.
18/21 anonim válasza:
#17, elküldenéd a jellemzőidet? Én esküszöm, nem vagyok iskolában tanítványod, szóval semmi etikai akadály nem merülhet fel.
20/21 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy egy huszonéves csinos egyetemista nőnek ne lenne párja, de egyébként is: NE KEZDJ KI VELE. Ha gyakornok is nálatok - de Te csak a tanítványa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!