Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem megy semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy semmi?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap volt egy olyan álmom, hogy a srác aki tetszik összejött vkivel, de már nem emlékszem a nevére... És félek, hogy tényleg sikerült neki, tavaly is megéreztem csak máshogy abban az álomban. Ekkor jöttem rá, hogy igenis szeretem őt, előtte tagadtam saját magamnak, nem merten bevallani magamnak, hogy igenis az esetem és tetszik. Én amilyen nehezen szeretek bele valakibe olyan nehezen tudom elfelejteni, másba szeretni. Most is magamat bántom ezzek, hogy miért nem vagyok képes elfelejteni őt egyszerűen, miért fűződök hozzá ennyire. Én félszavakból megértem ezt a srácot, szinte egy rugón jár az agyunk, úgy tűnik mikor vele találkozok, hogy viszont vannak érzései, de utána meg mintha eltűnne mindez.

Ilyenkor mit tegyek? Merr fáj ez az egész, kisírtam már a szemem miatta, magam miatt...

(Mielőtt vki azt hinné, nem egy 9 éves vagyok aki sír a szerelemért, hanem egy lassan felnőtt nő akinek sosem volt még kapcsolata, sosem kaptam vissza a fiúktól semmit)

2020. dec. 10. 01:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán tettél felé egy lépést is?

Igen, az álmodtól függetlenül nagy az esély,

hogy valaki mással jön össze.

Ez a realitás.

2020. dec. 10. 01:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tettem. Nehéz lenne felsorolni mennyi mindent. De egyszerűen nem tudom mi van köztünk.
2020. dec. 10. 01:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele?
2020. dec. 10. 02:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Erről vagy általában? Mert persze, szoktam vele beszélgetni, csak nem érzésekről.
2020. dec. 10. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ember érzései először is nem mindig egyértelműek, és pl. az is lehet, hogy a srác ugyan szívesen van veled, de ijesztő számára a rajongásod és fél belemenni, mert mi lesz, ha (neki) ez a kapcsolat mégsem működik majd.

Te egyáltalán ebbe a srácba vagy szerelmes, vagy egy róla mintázott vágyképbe?

2020. dec. 10. 11:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Magába a srácba, a személyiségébe, megjelenésébe. Nem egy képbe vagyok, és nem most kezdődött nálam ez az érzés
2020. dec. 10. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
találkozom - m-mel, mert ikes ige. Ő találkozik, tehát én találkozom, ugyanígy: eszem, iszom, alszom stb. Bocs.
2020. dec. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!