Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is éreztetek már így?
Röviden összefoglalva, több barátom is volt, de egybe voltam igazán szerelmes, azonban vele közel sem volt rendben a kapcsolatunk, többször megcsalt, veszekedtünk, stb. Utána volt 2 barátom, mindketten nagyon jól bántak velem, de nem éreztem azt, amit az első barátomnál. A mostani barátomra egy rossz szót nem tudnék mondani, de a kezdeti fellángolás elmúlt, kb 3 hónapja vagyunk együtt, de én nem érzem jól magam,főként azért is, mert egy másik fiúval is beszélgetek és úgy érzem, hogy talán vele kialakulhatna valami, mivel nem olyan nyugodt, "jó fiú", mint az első barátom utáni másik két párom.
Kicsit azt veszem észre, hogy nyilván velem van a baj, hogy csak olyan fiúk vonzanak engem igazán, akikkel nem feltétlenül gördülékeny egy kapcsolat.
Mi lehet a baj, mit tegyek?
Veled van a baj. Kislány vagy még.
Először is nem kell szerelem egy párkapcsolathoz, másodszor az ilyen "rosszfiúk" idealizálását igazán befejezhetnétek.
Nyugi, a lányok 90%-a ilyen. Valamiért azt szeretik ha semmibe vannak véve, az tartja fenn az érdeklődésüket. Sokaknak rosszul esik, ha a fiú tényleg szereti és figyel rá. Nem igazán tudom miért van ez, de így van. Láthatod te is saját magadon, mindegy hány pasid van, ha igazán szeret te megunod. Ha nem szeret viszont akkor a halálba is mennél vele, mert ugye aki megcsal, kihasznál az nem szeret téged.
Nagyon kevés normális lány van, de azért akad. Sajnos a többség olyan mint te, de ugye fiúból is az a többség aki lyukra játszik csak így legalább szinkronban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!