Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk -lányok! Ti mikor éreztétek előszőr azt hogy készek vagytok egy komoly kapcsolatra?
15 évesen, sikerült is, másfél évig tartott az a kapcsolat körülbelül. Igaz, azóta nem volt semmi komolyabb, de a kérdés szempontjából ez már annyira nem lényeges.
17F
Én már 14 évesen is éreztem, eléggé koravén voltam már akkor is. De erre még 5 esztendőt kellett várnom, és az se tartott sokáig. Ahogy az utána következők se.
Nem nekem való a párkapcsolatosdi. 32/F
14 voltam amikor úgy gondoltam hogy készen állok egy igazi kapcsolatra és hogy tudnám is kezelni. Nos ,mivel 14 évesen mentem gimibe ez nem is volt annyira fura ,mert egyrészt a környezet miatt sokat komlyodtam ,meg mindenhol párokat láttam.
Aztá később rájötten hogy baromira nem tudtam volna jól kezelni egy kapcsolatot.
Nagyjából egy ilyen 7-8 hónapja vagyok úgy vele hogy ha ténylegesen jön valami ,akkor az menni fog ,illetve ha nem működne az nem a korom vagy az érettségem miatt lenne. 17 vagyok ,áprilisban töltöttem a 17-et. Lany vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!