Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/szerelemben mennyire számít a külső?
Figyelt kérdés
Tehát mennyire számít nektek lányok/nők, hogy egy fiú/férfi mennyire szép?2020. dec. 7. 14:51
21/26 anonim válasza:
Nem kell elhinned. Csak akkor meg minek kérdezed?
22/26 anonim válasza:
Nem kérdeztem én semmit. Valószínűleg amikor valaki egy csúnyával jön össze, ott valami olyasmi lehet a háttérben, hogy nem kap meg senkit, vagy minden jó pasi bunkó volt eddig, végre van egy kedves. De az ilyen kapcsolatok nem tartósak. Szvsz
23/26 A kérdező kommentje:
Én egy szót se szóltam. :D
2020. dec. 8. 18:09
24/26 anonim válasza:
Az idősebbeket általában annyira nem érdekli/fiatalkorában sem érdekelte, de az tagadhatatlan tény, hogy manapság az ismerkedés területén elszálltak az elvárások, mindkét nem részéről...
25/26 anonim válasza:
A #17 kolléga arra célzott, hogy a manapság népszerű társkeresőkön egyszerűen kiszelektál az algoritmus, ha nem kapsz elég lájkot.
Ez elég torz önképet, és sok frusztrációt tud okozni, aminek a tizenheteske tökéletes példája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!