Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál/szerelemben mennyire számít a külső?
Figyelt kérdés
Tehát mennyire számít nektek lányok/nők, hogy egy fiú/férfi mennyire szép?2020. dec. 7. 14:51
11/26 anonim válasza:
Azért ha egy totál ismeretlen srácról van szó,akkor először a külseje miatt kezdek érdeklődni iránta :D
13/26 anonim válasza:
"Ha szeret, kedves, és jókat lehet vele beszélgetni, akkor nem kell, hogy jóképű is legyen"
Akkor mi indítja be a kémiát? Mert ez így még csak egy barátság alapja lehet.
14/26 anonim válasza:
Annyira számít, hogy nekem tetsszen. Volt, akit én helyesnek láttam. Az ismerőseim szerint ronda volt.
De az alap, hogy ápolt legyen, meg ne legyen túl szélsőséges.
15/26 anonim válasza:
Gondoljatok Kanyera és Kim Kardashianra. Szerintetek Kim nem talált volna egy sokkal jobban kinéző férfit magának, akárki összejött volna vele, mégis Kanyet választotta. Ennyi a válaszom.
16/26 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom ezek kik,de lehet, hogy az ő ízlésének ez a Kanye vagy ki tetsuik
17/26 anonim válasza:
Regisztrálj társkeresőre és rá fogsz jönni, hogy már átlagos kinézettel is teljesen esélytelen vagy!
Azoktól a lányoktól, akiknek a külső másodlagos, kérdezném: társkeresőn a random feldobott fiúk hány százalékát húzzátok jobbra?
19/26 anonim válasza:
#17: én spec egyet sem, mert TÁRSAT keresek olyankor, az oldalra húzgálósón pedig szexpartnert akar a többség. De randiztam már kifejezetten csúnya, ámde szimpatikus férfiakkal társkeresőről, és volt is, amelyikből lett komoly kapcsolat. Van még kérdésed?
20/26 anonim válasza:
Kifejezetten csúnyával, persze, a Télapó is létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!