Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom ,hogy mit csináljak!? (leírás)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egy hónapja ,hogy minden nap írogatok egy lánnyal és én totálisan belé vagyok zúgva de nem tudom ,hogy ő viszonozza-e ezt. Jóban vagyunk meg már képeket is láttunk egymásról. Sokan írnak neki ,hogy "szerelmesek belé" ő nekem ezt megszokta mutatni meg ha baj van nekem szokott írni én meg segítek neki (fordítva is így van), nem tudom ,hogy ez valami jel-e vagy csak beképzelem. A kis gond az ,hogy van köztünk egy határ de igazából akkor sem lakik messze. Szóval a kérdés az ,hogy ez akkor egy jel vagy sem, és ha az akkor mikor és ,hogy írjam le neki érzéseimet?2020. dec. 7. 03:18
1/7 anonim válasza:
Az érzéseid leírásával várnék. Ilyet élőben hatásos elmondani. Írásban meglehet, hogy félvárról venné a te vallomásodat is, mert ahogy írtad, "sokan írnak neki, hogy szerelmesek belé". Az írottak alapján szerintem nem képzelsz be semmit se, valószínűleg a lány (még ha látatlanban is) felfedezett benned olyan láthatatlan személyiségjegyet, ami szerinte csak benned van jelen. Ezért fordul hozzád, ha gond van, ezért nyílt meg neked. Az a helyzet, hogy normál helyzetben most lenne esedékes elhívni őt egy randira. De mivel van köztetek egy határ (ami nem kis gond egyébként) ezt nem tudjátok megoldani jópár hónapig. Különben velem is volt ilyen, hogy taliztam egy csajjal másfél hónap írkálás után, utána 7-8 hónapot csak beszélgettünk (nagyjából ugyanúgy, ahogy ti). Földrajzi okok miatt nem tudtam hozzá lemenni, de végül még is összejöttünk megint. Na mindegy, csak eszembe jutott. Szóval ha ez a lány is ennyire beléd van esve, akkor elképzelhető, hogy kitart melletted, amíg ez a politikai helyzet áll fent. De ezt nem garantálhatom neked.
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2020. dec. 7. 08:15
3/7 anonim válasza:
Esetleg összehozhatnátok online kamerás randit, ahova mind a ketten hoztok saját kaját, beültök egy videóhívásba és kész.
4/7 anonim válasza:
Innen én inkább téged egy legjobb fiú barát szerepében látlak. Előbb puhatolóznék nehogy kínos legyen, mert akkor ez a kapcsolat is megszakadhat, ha taszítani fogja, hogy te többet akarnál tőle.
6/7 anonim válasza:
Addig ne mondjál neki semmi többet, amíg nem látod személyesen is, egészen másképp tud valaki kinézni élőben, mint képen. Előbb találkozzatok, ha elmúlt a vírusveszély.
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy elkezdett olyan dolgokról beszélgetni velem (magánügy) amiket még másnak soha nem mondott, meg már kettő szívet is kaptam...
2020. dec. 19. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!