Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg csak játszott velem ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak játszott velem ?

Figyelt kérdés
Ma elmondtam a fiúnak hogy ked elem őt de ő azt mondta hohy játék volt neki az egész és nem értem hogy ezt miért mondta mert mindig érdeklődőtt a hogylétem felöl ha rossz kedvem volt fel akart vidítani neha kedveskedett nekem és mindig meghalgatta a peoblémáim . És nem ertem valyon ténylegncsak játszhatottvelem vagy nem tudom .
2020. dec. 6. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, még mindig kedvel, csak nem áll készen, vagy csak simán befosott. mond meg neki, hogy szereted, ha tényleg szereted, és mondd el neki, hogy kezdhetjük lassan, és titokban. Megjegyzem, szerintem a titokban az nem olyan jó ötlet, de az a lényeg, hogy kcsivel kezdjétek.
2020. dec. 6. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem azt mondta tudta hogy ő tetszik nekem elvileg és megis megvarta hogy kimondjam a nevét
2020. dec. 6. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy szeret. Legalább is szerintem, csak hallani akarta. Figyi. Ha ő nem lép, akkor neked kell, mert ha egyikőtök sem lép akkor nem lesz belőle semmi sem. És akkor meg mind2en azt figjátok mondni: mi lett volna ha. Ez annyit jelent, hogy ne dobd be a törölközőt, míg fel sem vetted.
2020. dec. 6. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
De mit kellene tennem nem merek mar rá irni se mert félek hogy azt hinne hogy ilyen nyomulos zaklató vagyok
2020. dec. 6. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor először írd neki, hogy szia. Hogy vagy?
2020. dec. 6. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
ööö már bocsánat, de itt mégis mi a fene történik? a gyerek elmondta hogy csak játék volt (tehááááát csak le akart kavarni), és ebből mindenki arra következtet, hogy szeret? de ha neked ez így tiszta hát menj :D
2020. dec. 7. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenki mond mások előtt hülyeségeket stesszhelyzetben. Ő ezt mondta.
2020. dec. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!